А очок уже чотири...

Результати перенесенних матчів першості другої ліги

7 квітня - середа
Перенесений матч 16-го туру
Шахтар - Олком - 1:0

Перенесений матч 17-го туру
Металург-2 - Кремінь - 1:2

МЕТАЛУРГ-2 - КРЕМІНЬ -1:2 (0:1).
7 квітня. 15.00. Запоріжжя. Стадіон «Титан». 100 глядачів.
Судді: О.Головков (Сєверодонецьк), Г.Іванов (Татарбунари), В.Сухин (Одеса).
Делегат ФФУ: Е.Валенко (Львів).
Запоріжжя: Шевченко, Дяченко, Кравець, Тимошков, Зозуля, Ульянов (Геворгян, 32), Коваленко (Бойченко, 54), Коньков (Данюк, 61), Галинський, Ковалевський, Грищук (В.Невмивака, 85). Тренер: Олександр Гуржеєв.
Кременчук: Олейник, Волошин, Чорномор, Борш, Шаповал, Климов, Тининик, Лапа (Глибокий, 84), Собко (Бородін, 84), Коваленко (Зайко, 69, Місяйло, 88), Степанчук. Тренер: Юрій Чумак.
Голи: Грищук (80) - Собко (42), Климов (90+5).
На 18-й хвилині Волошин («Кремінь») не реалізував пенальті (воротар).
Попередження: Кравець (34), Зозуля (36) - Степанчук (52), Климов (90+5).

Матч проти одного з лідерів першості («Кремінь» до звітного туру йшов четвертим в турнірній таблиці групи «Б», відстаючи від другого місця лише на два очки), як і передбачалося, вийшов для запоріжців важким. Вже на 18-й хвилині гості отримали право на 11-метровий, але блиснув воротарською майстерністю Шевченко, який вгадав напрям удару. До речі, голкіпер (капітан Андрій Ключик пропускав матч через перебір жовтих карток), який грав з капітанською пов'язкою, частенько виручав своїх партнерів в безвихідних ситуаціях, за що гідний окремої похвали. Та все ж на 42-й хвилині господарі пропустили. Тоді, коли відразу двоє «металургів» лежали на газоні після зіткнень, з лівого флангу послідувала подача у воротарський майданчик, де вже чатував Собко, - 0:1.

Після перерви гості володіли перевагою, на що запоріжці прагнули відповідати швидкими контратаками. Виходило далеко не завжди, але рахунок «Металург-2» все ж таки зрівняв. Ближче до кінця поєдинку до гола призвів кутовий - захисник господарів Сергій Грищук головою красиво поклав м'яч у кут воріт. Велика кількість зупинок і замін змусили головного арбітра додати до основного часу аж п'ять хвилин. До великої досади «Металурга-2» саме остання з них стала фатальною. Запоріжці захопилися атакою, Климов вийшов тет-а-тет із Шевченком і переграв його...

ШАХТАР - ОЛКОМ - 1:0 (1:0).
7 квітня. 15.00. «Луганськ». Стадіон «Шахтар». 275 глядачів.
Судді: О.Целовальник (Донецьк), Д.Попельницький, Н.Алексахіна (обоє - Кіровоград).
Делегат ФФУ: О.Кочергін (Маріуполь).
Свердловськ: Старцев, Штанченко (Якушин, 72), Олійник (Минко, 60), Сірий, Нечаєв, Коновалов, Цабріа, Дорошенко, Кошелєв, Кир'янов (Когут, 82), Помазанов (Морев, 85). Тренер: Андрій Порохненко.
Мелітополь: Марканич, Козін, Масюткін, Манаков, Попов, Павелько, Косяк, Ар. Галушкін, Тарануха, Ткачов (Джанджгава, 68), Ан. Галушкін. Тренер: Дмитро Кара-Мустафа.
Гол: Помазанов (28).
Попередження: Цабріа (33), Кир'янов (80) - Ткачов (37), Тарануха (45), Ан. Галушкін (56), Масюткін (65).


Олександр ГУЗЕНКО, Ганна ГУМЕННА, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 07:01 8

Максим Воронов отличился первым голом за «Атлетико Паранаэнсе»