МИКУЛЯК: «Ми продовжуємо боротьбу за прем’єр-лігу»

Саме гол Владислава «Зорі» змусив усе Закарпаття знову повірити у можливості рідної команди

Півзахисник Владислав МИКУЛЯК майже відразу після пенальті у ворота господарів зрівняв рахунок у домашньому протистоянні ужгородців із «Зорею».

- Як на останній бій у житті налаштовував нас тренер перед грою. На кону було більше, ніж просто 3 очки: ми мали покращити свої позиції з погляду подальшої турнірної боротьби. І як добре, що нам це таки вдалося! - говорить Владислав.

- У неділю «Закарпаття» пропустило першим. Наскільки складно було перебороти себе, найперше, психологічно і продовжити боротися?
- Якщо відверто, то пропущений гол змусив мене занервувати. Навіть не знаю, як би склалася наша доля, якби ми відразу не відігралися. Я забив дуже потрібний нам усім гол (усміхається).

- Як на мене, то взяття воріт Владиславом Микуляком, певною мірою, і посмішка фортуни...
- Погоджуся: нам вдалося швидко організувати атаку на ворота гостей, й, попри те, що пас партнера був для мене не надто хорошим, я таки пробив.

- Врешті, сьогодні команда здобула 3 залікові пункти. Уже в п'ятницю «Закарпаття» зіграє на виїзді із київським «Арсеналом». Наскільки реально розжитися очками у Києві?
- Заробити чергові бали - завжди реально: на поле суперники виходять за однакового рахунку. Тому і зі столиці плануємо не повертатися без очок.

- Певно, перемога над «Зорею» якнайкраще вплинула на колектив?
- Без сумніву! Ми продовжуємо боротьбу за прем'єр-лігу.

Інформаційний відділ ФК «Закарпаття»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 19:43 16

Михаил отыграл 76 минут против «Вест Хэма»