Антон КАНІБОЛОЦЬКИЙ: «Динамо забило не за правилами»

Голкіпер «Кривбасу» дебютував у складі криворізької команди

Чудовий дебют для молодого голкіпера «Кривбасу», який взимку поповнив ряди криворіжців і проводив лише третю гру в рамках чемпіонатів України. Антон зумів зробити кілька хороших сейвів у поєдинку на полі чемпіона України. Засмутити його киянам вдалося лише завдяки неймовірним рикошету і траєкторії після незрозумілого удару Вукоєвича.

- Антоне, «Кривбас» здивував усіх своєю чудовою грою проти лідера чемпіонату. Команда діяла цікаво та гідно, а тому програти, напевне, дуже прикро?

- Так. Ми справді показували хороший футбол, гідно протистояли найкращій команді чемпіонату. Я вважаю, що переможний гол кияни нам забили не за правилами.

- Тобто?
- Мені здалося, що Вукоєвич перебував у положенні поза грою. Але я ще не переглядав повтор, а тому зі стовідсотковою впевненістю сказати не можу.

- Чого не вистачило «Кривбасу» для того, щоб втримати позитивний для себе результат?
- Не хочеться говорити, що ми не втримали нічию. Ми грали на контратаках і якби реалізували хоча б одну, досягли б позитивного результату. А не вистачило нам концентрації.

- Ваш партнер по команді Юрій Штурко зізнався, що «Кривбас» не грав за якісь очки. Чи правда те, що перед командою не стояло конкретного завдання на звітний поєдинок?
- Для нас зараз головне - в кожному поєдинку брати очки. Причому, бажано не одне, а відразу три, виходячи з нашого нинішнього турнірного становища.

- Більшість фахівців позитивно відзначили дії у воротах Антона Каніболоцького. Як ви оціните власну гру?
- Не люблю коментувати й аналізувати власну гру. Можу зауважити лише те, що мені ще треба багато над чим працювати.

- Кого б ви виокремили з футболістів «Динамо»?
- Активно діяв Андрій Шевченко, який брав участь майже в усіх атаках команди. Артем Милевський додавав гостроти біля наших воріт.

- На будь-яку гру ви виходите з правої ноги, ступаючи на поле. Цього разу не допомогло?
- Це вже чисто на психологічному рівні, і, звичайно, ти не можеш щоразу перемагати.

- «Кривбас» продовжує твердо посідати останнє місце в таблиці. До «Чорноморця», який йде чотирнадцятим, криворіжців відділяє вісім очок. Це багато?

- Безумовно. Але ми сподіваємося і докладемо максимальних зусиль, щоб нівелювати відставання якомога швидше.

- Думаєте, у «Кривбасу» більше шансів залишитися у вишці, ніж понизитися в класі?
- При теперішньому підборі виконавців у «Кривбасу» є всі шанси виправити становище і залишитися у прем'єр-лізі на наступний сезон.

Валерій ПРИГОРНИЦЬКИЙ, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 06:30 0

«Бавария» и «Реал» сыграли вничью (2:2), «Боруссия Д» минимально обыграла «ПСЖ» (1:0)

Комментарии