ЯРЖИНСЬКИЙ: «Розраховували мінімум на 8-ме місце»

Головний тренер нашої збірної з лижних гонок В’ячеслав Яржинський - про жіночу естафету

Сьогодні на трасах Вістлера був розіграний передостанній комплект медалей ХХІ зимових Олімпійських ігор у змаганнях жінок з лижних гонок. В естафеті, учасницями якої стали чотири українки - Тетяна Завалій, Катерина Григоренко, Марина Анцибор та Валентина Шевченко, наша команда прийшла 14-ю, поступившись 4:06.2 секунди переможницям - збірній Норвегії.

«Сьогоднішня гонка - для нас невдала. Ніяк не очікував, що дівчата прийдуть 14-ми, адже ми розраховували мінімум на 8-ме місце», - прокоментував головний тренер нашої збірної з лижних гонок В'ячеслав Яржинський.

«На другому етапі ми програли занадто багато. Це відставання ані Марина Анцибор, ані Валя Шевченко вже не могли суттєво скоротити. Взагалі-то ми планували трохи іншу розстановку спортсменок, але через травму Валі прийшлось все переінакшити. Якщо б вона почувалася краще, бігла б класичний етап. А так, саме він у нас і не вийшов», - додав тренер.

Останнім стартом в олімпійському Вістлері стане для наших лижниць гонка на 30 км із масовим стартом, яка відбудеться 27 лютого .

НОК України

Источник
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 06:40 24

Уже известны все 5 клубов: Байер, Бавария, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссия Д