БУБКА: «Отсутствие телетрансляции Игр - это трагедия!»

Наша песня хороша, начинай сначала - в Украине опять проблемы с трансляциями

Стурбованість керівників українського спорту викликала новина про те, що Національна телекомпанія України внаслідок відсутності належного фінансування не може викупити права та здійснити телевізійну трансляцію «білої» Олімпіади-2010.

Під час засідання Виконкому було прийняте рішення про необхідність звернення до керівництва держави з проханням посприяти якомога скорішому вирішенню цього питання.

Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка направив листи представникам української влади. «Неприпустимо, щоб в Україні не транслювали Олімпійські ігри: на цю подію чекає вся країна.

Олімпіада - це унікальне дійство, що об'єднує і консолідує нації. Переконатися в цьому ми мали нагоду під час Олімпіади-2008 в Пекіні, коли підтримка олімпійців згуртувала Україну і «народила» рекордні за часи Незалежності країни 27 олімпійських нагород. Саме на прикладах олімпійців має виховуватись наша нація. Саме підтримка Олімпійської збірної виховує почуття гордості за країну та патріотизм. Саме спорт здатен вирішити одну із найголовніших проблем - виховання здорової нації. Відсутність телетрансляції ігор - це трагедія», - наголосив головний олімпієць країни.

НОК України

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 00:06 11

Первый полуфинальный матч Лиги Европы сказочная команда Хаби Алонсо оставила за собой на чужом поле

Комментарии