Ковалец взял Оболонь

Сергей Ковалец покинул ПФК «Александрию»

Сергій Ковалець, який очолив ПФК «Олександрія» в кінці серпня місяця 12 січня 2010 року офіційно попрощався з командою і відбув до столиці щоб очолити київську «Оболонь».
- Нині я переживаю подвійне відчуття. З одного боку приємно те, що за досить короткий термін я полюбив Олександрію, команду, професіональний футбольний клуб, вболівальників, підвищив свою професійну майстерність, набув тренерського досвіду, за що глибоко вдячний президенту клубу Лавренку, команді, колективу клубу, вболівальникам. З другого боку є бажання попрацювати з командою Прем'єр Ліги, бути ближчим до родини, спробувати свої сили на найвищому рівні національного чемпіонату.
Я переконаний, що в Олександрії створено всі умови, щоб команда грала у Прем'єр Лізі і я бажаю своєму правонаступнику якнайшвидше реалізувати це завдання. Ми достатньо плідно поспілкувались з президентом клубу, приємно те, що з обох боків ми не мали претензій один до одного, ну а як складеться моя тренерська доля - залежить від мене. Для мене був важливим той факт, що Микола Миколайович з розумінням поставився до мого рішення наголосивши, що я наважився на такий крок. вболівальникам Олександрії хотів би побажати терпіння і толерантності у відношенні до тимчасових невдач команди. А ПФК «Олександрія» бажає показувати хороший футбол. Хороший - це коли всі в захисті і нападі, отримуючи при цьому задоволення і найголовніше - позитивний результат.

www.pfcalexandria.com.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 23:52 0

Команды забили по два гола

Комментарии