Столиця України вчетверте прийматиме міжнародний турнір

У Києві відбудеться традиційний міжнародний турнір зі стрибків у воду

Цього року учасниками IV Відкритого кубку України стануть найсильніші атлети з Білорусі, Росії, Польщі, Хорватії, Швейцарії та країни-господаря - України.

Свою бойову готовність напередодні нового сезону продемонструють бронзові призери Олімпійських ігор Ілля Кваша та Олексій Пригоров, чемпіони та призери європейської першості - Антон Захаров, Олена Федорова, Алевтина Корольова.

Організатором заходу виступає Федерація України зі стрибків у воду, за підтримки Національного олімпійського комітету України, Київської міської державної адміністрації, Міністерства України у справах сім'ї молоді та спорту.

В урочистому відкритті, що відбудеться 16 грудня о 16:30 у Київському басейні Центрального спортивного клубу Армії (Повітрофлотський пр-т, 10), запланована участь президента НОК України Олімпійського чемпіона Сергія Бубки, Міністра України у справах сім'ї молоді та спорту Юрія Павленка, президента Федерації України зі стрибків у воду Ігоря Лисова та сенсаційної команди із Фінляндії - найкращого шоу комічних стрибків у воду Eurobeam Clown Diving.

Запрошуємо всіх отримати незабутні враження від краси Його величності Спорту!

НОК України

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 21:43 10

Леверкузенцы спасли матч против «Штутгарта»