Увидь символику Евро первым!

14 декабря Григорий Суркис, Гжегож Лято и Мишель Платини представят логотип Евро-2012

Місцевий організаційний комітет «Євро-2012 Україна» запрошує футбольних уболівальників на першу урочисту подію міжнародного масштабу в рамках наступного чемпіонату Європи − презентацію логотипу та слогану Євро-2012.

14 грудня на Михайлівській площі у Києві президент УЄФА Мішель Платіні разом з очільниками української та польської національних асоціацій Григорієм Суркісом та Гжегожем Лято представлять логотип Євро-2012. Ця подія відкриє офіційну дорогу до фіналу, яка включатиме зокрема жеребкування кваліфікації, відбірний етап, жеребкування вирішального раунду… і нарешті саму довгоочікувану фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року з футболу!

Попереду − довгий шлях. Зробимо перший крок 14 грудня об 11:30, на Михайлівській площі. Звертаємо особливу увагу на те, що з метою забезпечення правопорядку та безпеки під час церемонії доступ на Михайлівську площу буде обмежений. Для гарантованого проходу в фан-зону просимо зареєструватися до понеділка, 7 грудня, надіславши листа на адресу Sport.ua, у якому вказані: прізвище, ім'я та по-батькові, контактний номер телефону та рік народження.

Чекаємо на Вас!

ФФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 06 мая 2024, 08:17 0

12 мая в австралийском Перте пройдет поединок за титулы IBF и IBO

Комментарии