Во Львове откроют дворец спорта с трибунами на 1500 мест

Зал сможет принять матчи по футзалу, гандболу и баскетболу

За кілька тижнів у львівському палаці спорту «Галичина» завершать капітальний ремонт, відтак споруда буде готова знову прийняти матчі футзальних, гандбольної та баскетбольної команд.

Капітальний ремонт обійдеться власникам «Галичини» у вісім мільйонів гривень, розповів в інтерв'ю «Львівській газеті» директор спорткомплексу Ігор Савицький.

Після реконструкції замість 300 глядачів «Галичина» прийматиме під час баскетбольних поєдинків близько 1500. У футзалі та гандболі майданчик ширший, а тому не вдасться використати всі трибуни. За матчами представників цих видів спорту зможуть спостерігати трохи більш ніж 1000 уболівальників.

Попри реконструкцію, в «Галичині» не проводитимуть ігор серйозних єврокубкових турнірів. Приміром, у баскетбольних міжнародних змаганнях до приймаючої сторони є вимога: не менш ніж 3000 посадкових місць. А з 2010 року таких місць має бути не менш ніж 5000.

«В Україні немає жодного палацу спорту на 5000 місць. Думаю, українським клубам можуть дати рік-два на усунення цього недоліку, а потім, якщо не добудують чи не збудують, в Україні взагалі не буде міжнародного баскетболу», - каже Ігор Савицький.

sportanalytic.com

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Другие виды | 02 мая 2024, 17:28 0

Команда показала класс на чемпионате Европы

Комментарии