Перші медалі на Всесвітніх Іграх з неолімпійських видів спорту!

Три золота та iншi медалi пополнили скарбничку нашої сбiрної

VІІ Всесвітні ігри з неолімпійських видів спорту були офіційно відкриті 14 липня 2005 року о 21:46 у м. Дуйсбург (Німеччина) на VSVАрені у присутності спортсменів зі 102 країн світу, офіційних осіб, запрошених та більше ніж 26 тисяч глядачів.

Ігри оголосив відкритими Міністр внутрішніх справ Федеративної Республіки Німеччини Отто Шилі.

З вітальним словом звернулися: Жак Рогге - президент Міжнародного Олімпійського комітету; Рон Фрьоліх - президент Міжнародної асоціації Всесвітніх ігор; Адольф Зауберланд - мер м. Дуйсбурга.

Офіційна церемонія відкриття Ігор завершилась підняттям прапорів Міжнародного Олімпійського Комітету та Оргкомітету Всесвітніх ігор.

Парадна колона української делегації складалася з 46 спортсменів та п'яти офіційних осіб. Загалом українська національна збірна команда за кількістю завойованих ліцензій займає 15 місце серед 102 країн-учасниць Ігор.

В урочистому шоу, присвяченому відкриттю ігор, взяли участь популярні виконавці з багатьох країн світу та зірки німецької естради.

Під час шоу українські акробати прямо на полі стадіону зробили імпровізацію - побудували "піраміду", чим привернули увагу до української делегації та викликали захоплення багатотисячної аудиторії і засобів масової інформації.

15 липня відбулися змагання першого дня.
Змішана акробатична двійка у складі Шевчук Марини та Пилипця Сергія заняли 3 місце.

Петренко Ірина вийшла до фінального кола змагань з бодібілдингу і 16 липня отримала золоту медаль. Також в цей день отримала золоту медаль Чабаненко Олена (стрибки на акробатичній доріжці) та Віцієвська Лариса (пауерліфтінг). Срібло у Дмитрук Олени (пауерліфтінг) та у чоловічої пари зі спортивної акробатики - Микола Щербак та Сергій Попов. Яворська Ірина виборола бронзову медаль (пауерліфтінг).

Змагання тривають!!!

Решту результатів українських спортсменів під час перших 2-х днів змагань дивіться в інформаційних бюлетенях, що додаються.

Прес-служба Міністерства України у справах молоді та спорту

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 06:35 1

1 мая «Боруссия Д» обыграла парижан 1:0 в первом матче 1/2 финала Лиги чемпионов