Бубка поздравил регбистов с принятием в олимпийскую семью

Зустріч керівництва ФРУ з Сергієм Бубкою

13 жовтня у приміщенні Національного Олімпійського Комітету України відбулася зустріч керівництва Федерації регбі України з головою НОК Сергієм Назаровичем Бубкою. На зустрічі були присутні президент ФРУ Георгій Джангірян та віце-президент ФРУ Владислав Булгаков. Приводом для зустрічі стало включення регбі-7 до офіційної програми Олімпійських Ігор 2016 та 2020 років.

Сергій Бубка, голова НОК: «Вітаю з історичною подією, яка дозволила вашому виду спорту після значної перерви знову долучитися до олімпійської сім'ї. Впевнений, що він стане справжньої окрасою Ігор-2016 та 2020 років. В свою чергу, я ініціюю перед Виконкомом НОК України питання щодо включення 2-х представників Федерації до складу членів Національного олімпійського комітету. Переконаний, що вже 11 грудня на Генеральній Асамблеї НОК це рішення буде прийнято»

Георгій Джангірян, президент Федерації регбі України: «Це дійсно радісна подія як для спортсменів так і уболівальників. Ми розуміємо, що Федерація взяла на себе велику відповідальність, але в нас є потенціал, є бажання йти вперед і розвиватися. Наразі готується проект стратегічного плану розвитку регбі-7, який вже найближчим часом буде поданий на розгляд Національного олімпійського комітету України та Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту».

На завершення зустрічі Георгій Джангирян та Владислав Булгаков вручили Сергію Бубці сувенірний регбійний м'яч та регбійну футболку з 15-м номером, право яку одягнути має останній захисник, тобто остання надія команди.

4 листопада 2009 року відбудеться засідання Виконкому НОК, на якому ФРУ презентує членам НОК програму розвитку регбі-7 на найближчі роки.
Прес-служба ПРЛ
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 04 мая 2024, 22:55 9

Ига Свентек в трех сетах вырвала победу у Арины Соболенко

Комментарии