Арсенал все же решил расчитаться с Премьер-лигой

«Канониры» продолжают требовать от ПЛ выплаты долга и предоставления отчетности

ЗАЯВА прес-служби ФК «Арсенал» (Київ) щодо заявного фінансового внеску до Прем'єр-ліги

Футбольний клуб «Арсенал» (Київ) неодноразово звертав увагу громадськості на те, що керівництво Прем'єр-ліги вдається до непрозорої фінансової політики, зокрема, стосовно розрахунків з клубами ПЛ по боргах за передання прав на телетрансляції. З подібними труднощами довелося зустрічатися, приміром, не тільки ФК «Арсенал» (Київ), а й ФК «Металіст» (Харків). Обидва клуби сподівалися, що керівництво ПЛ справедливо вчинить, коли, на пропозицію клубів, зарахує свої борги у рахунок заявних внесків за участь у змаганнях вищого дивізіону українського футболу. Але сподівання виявилися марними…

Щоб не ставити під загрозу змагання у чемпіонаті України з футболу, ФК «Арсенал» (Київ) публічно оголошує, що робить відповідний фінансовий заявний внесок за участь у змаганнях вищого дивізіону українського футболу.

Водночас керівництво ФК «Арсенал» (Київ) вимагає від керівництва Прем'єр-ліги негайно повернути минулорічний борг за передання прав на телетрансляції. Зі свого боку у якості засновника Прем'єр-ліги ФК «Арсенал» (Київ) вимагає права на негайну фінансову перевірку діяльності керівництва ПЛ, виходячи із статутних зобов'язань про ії прозоре ведення і регулярну звітність.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 16 мая 2024, 22:31 9

Тайсон отказался смотреть в сторону Александра после пресс-конференции

Комментарии