В Украине заметили прогресс

Состоялось совещание высшего руководства Евро-2012

Третього-четвертого вересня у Києві в рамках підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року відбулася низка зустрічей та нарад за участю керівників місцевих організаційних комітетів в Україні та Польщі − Маркіяна Лубківського та Адама Олковича, представників урядів України та Польщі, а також представників УЄФА на чолі з директором Євро-2012 Мартіном Калленом.
Представники урядів України та Польщі представили звіти щодо перебігу підготовки до Євро-2012. В свою чергу керівники місцевих оргкомітетів прозвітували про стан справ, зокрема у контексті реалізації проектів в рамках Турніру за різними напрямками, а також визначили подальші кроки в організації чемпіонату.
Учасники зустрічі відзначили прогрес в процесі підготовки до Євро-2012, зокрема щодо розміщення гостей, активного просування ремонтно-будівельних робіт на стадіонах приймаючих міст та реалізації проектів реконструкції аеропортів.
Під час нарад було обговорено питання підготовки до офіційної презентації логотипу Євро-2012 та жеребкування учасників відбірного турніру.

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 сентября 2024, 21:25 10

Смотрите видеообзор матча 8-го тура УПЛ 2024/25