«Львовских болельщиков дурят»

Во Львове сомневаются, что к Евро-2012 будет построен стадион

У той час, коли в Донецьку вже відкрили 50-тисячний стадіон «Донбас Арена» - перший в Україні і Східній Європі, спроектований і побудований відповідно до стандартів УЄФА категорії «Еліт», то у Львові на місці стадіону лише почали коли забивати. Є великий сумнів у тому, що Львів матиме стадіон, а відповідно і прийматиме «Євро-2012», оскільки міська влада «на старті» допустила величезну помилку, взявшись за будівництво стадіону сама, відкинувши всі пропозиції від місцевого бізнесу. Про це сьогодні, 31 серпня, у коментарі ЗІКу повідомив народний депутат Петро Писарчук.
«Чому в Донецьку побудували стадіон? За словами Президента, на осінь планується відкриття стадіону і в Харкові. Тому що там стадіони будувала не міська влада, а бізнес. Міська влада просто створила умови для бізнесу», - вважає Писарчук.
«Якби львівська влада не бралася за будівництво стадіону, а дала таку можливість Петру Димінському, залучила львівський бізнес, то ми би вже, напевно, могли говорити про те, що найближчим часом у Львові буде те, що вже є у Донецьку», - наголосив нардеп.
На його думку, «міська влада взялася виконувати не свої функції, ймовірно, керуючись не інтересами футболу і міста, а своїми власними інтересами та сподіваючись десь щось вкрасти».
Відтак, за словами Писарчука, «є велика загроза того, що гроші з бюджету, потрачені на будівництво стадіону, будуть викинуті на вітер, а «Євро-2012» у Львові не відбудеться».
«На жаль, міська влада продовжує дурити львів'ян, що вона побудує стадіон за ці два роки, що залишилися до чемпіонату Європи. Я маю в цьому дуже великий сумнів», - зазначив нардеп.

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 19 мая 2024, 02:38 126

В саудовском Эр-Рияде прошло большое шоу бокса

Комментарии