Определен транслятор биатлона в Украине до 2030 года

Продолжили сотрудничество IBU и EBC, в состав которого входит Суспільне

Телерадиокомпания Суспільне будет транслировать биатлонные соревнования мирового уровня до 2030 года.

Европейский вещательный союз (EBC) и Международный союз биатлонистов (IBU) продлили партнерство по эксклюзивным медиаправам до 2030 года.

Официальное заявление телерадиокомпании Суспільне (на укр языке)

Європейська мовна спілка та Міжнародний союз біатлоністів (IBU) продовжили партнерство з ексклюзивних медіаправ ще на чотири сезони - до 2030 року. Суспільне Мовлення, як член ЄМС, є правовласником та ексклюзивним транслятором біатлону в Україні.

Згідно з новою угодою, ЄМС та правовласники біатлону матимуть доступ до всіх етапів Кубка світу IBU, а також до чемпіонатів світу IBU та інших змагань, включаючи молодіжний/юніорський чемпіонат світу, відкритий чемпіонат Європи, літній чемпіонат світу IBU та Кубок IBU.

Олексій Мандзій, керівник спортивного напряму Суспільного Мовлення: «Суспільне Мовлення упродовж багатьох років висвітлює міжнародні змагання з біатлону, за останні роки ми бачимо зростання інтересу аудиторії не лише до Кубка світу, але й до юніорських змагань та Кубка IBU. Ми й надалі продовжимо системно висвітлювати біатлон на національному та міжнародному рівні - як змагання, так і все, що відбувається у самому виді спорту».

У новому партнерстві ЄМС та його правовласники забезпечать широке висвітлення біатлону на телебаченні, в цифровому форматі й на радіо. IBU та ЄМС будуть особливо активно співпрацювати у сфері цифрових медіа, розширюючи висвітлення біатлону на новій цифровій платформі Eurovision Sport по всьому світу. Спільними зусиллями ЄМС та IBU розробили найсучаснішу цифрову платформу для обміну контентом, де всі зацікавлені сторони біатлону матимуть доступ до всіх відеозаписів змагань IBU.

ЄМС також запропонує першокласні послуги з трансляції та виробництва, управління контрактами, координації та реалізації проєктів.

Виконавчий директор EBU Sport Глен Кіллейн: «IBU та ЄМС працюють разом над розвитком цього фантастичного виду спорту вже понад 25 років. Величезне охоплення та інноваційні виробничі стандарти членів ЄМС відіграли центральну роль у блискучому успіху біатлону. Ця нова угода підтверджує тверду прихильність членів ЄМС до подальшого розвитку спорту в наступному десятилітті, ми дуже вдячні IBU за їхню довіру і фантастичний підхід до нашого партнерства, а також дякуємо нашим членам за їхню непохитну підтримку».

Президент IBU Олле Далін: «Ми раді продовжити наше довгострокове партнерство з EBU Sport, яке гарантуватиме нашим вболівальникам найвищу якість трансляцій до 2030 року. Наше довге і плідне партнерство з EBU Sport є свідченням значного і дедалі більшого інтересу до біатлону не тільки в Європі, але і в усьому світі. Продовження співпраці ще на чотири роки дозволить нам реінвестувати в розвиток нашого виду спорту і забезпечити подальше охоплення нових аудиторій, коли ми перейдемо до наступного етапу нашої стратегії Мета 2030».

Понад 25 років тому розпочалось партнерство між ЄМС та IBU. Біатлон став найулюбленішим зимовим видом спорту, в тому числі завдяки безкоштовному ефірному мовленню та безпрецедентному ставленню до нього з боку редакційних команд правовласників. Нещодавній чемпіонат світу з біатлону BMW IBU 2024 року пройшов з величезним успіхом і показав, що біатлон став головною подією зимового сезону 2023/24 для членів та партнерів ЄМС, які брали в ньому участь.

Платформи Суспільного - телеканали Суспільне Спорт, місцеві телеканали, а також сайт Суспільне Спорт - показали змагання Кубка світу, чемпіонату світу, чемпіонату Європи, Кубка IBU, а також чемпіонат світу серед юнаків та юніорів. Було отримано 3,6 млн переглядів на сайті Суспільне Спорт, а також 1,5 млн унікальних телеглядачів на місцевих телеканалах Суспільного. При цьому середня частка аудиторії трансляцій склала 2,75% (аудиторія 18+ у містах 50 тисяч+) Загалом біатлон став величезним успіхом для членів ЄМС, що принесло величезну користь глядачам по всьому світу.

Николай Степанюк Источник: Суспільне | Новини
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 16 июля 2024, 07:50 20

Андрей Лунин получил самую низкую оценку от WhoScored

Комментарии