УЕФА выдвигает ФФУ условия

Мишель Платини обратился к президенту ФФУ Григорию Суркису

Шановний пане Суркіс,
Шановний пане Васюник,
Вчора в Бухаресті відбулося засідання Виконавчого комітету УЄФА з метою вивчення та обговорення звітів, наданих Адміністрацією УЄФА щодо поточного стану підготовки інфраструктури до фінального турніру чемпіонату Європи УЄФА з футболу™ 2010/2012 ("УЄФА ЄВРО 2012™"), що відбудеться в Польщі та Україні з 9 червня 2012 року до 1 липня 2012 р.
1. Рішення Виконавчого комітету УЄФА
Із задоволенням оголошуємо, що Виконавчий комітет УЄФА підтвердив призначення Києва в якості офіційного приймаючого міста для групових матчів, чвертьфінального матчу(ів) та півфіналу УЄФА ЄВРО 2012™. Призначення Києва в якості офіційного приймаючого міста для проведення фінального матчу УЄФА ЄВРО 2012™ залежатиме від виконання певних умов до 30 листопада 2009 р.
Виконавчий комітет УЄФА не підтвердив призначення Донецька та Львова, а також не призначив резервне місто Харків в якості приймаючих міст для групових матчів УЄФА ЄВРО 2012™ поки вони не виконають спеціально визначені умови до 30 листопада 2009 року.
Зверніть увагу на те, що якщо Виконавчий комітет УЄФА вирішить підтвердити призначення Донецька, то таке призначення стосувалося б тільки групових матчів УЄФА ЄВРО 2012™ (а не жодних інших матчів стадії на вибування, які відбуватимуться після цього) та охоплювало б ті групові матчі, в яких гратиме національна збірна команда України.
Міста Дніпропетровськ і Одеса не були підтверджені або призначені в якості приймаючих міст УЄФА ЄВРО 2012™.
Ми прикладаємо копію заяви Виконавчого комітету УЄФА та листи до цих приймаючих міст, для вашого документообігу.
2. Моніторинг в майбутньому
Звертаємо Вашу увагу на значний обсяг робіт, які мають бути виконані Федерацією футболу України та Урядом України для гарантування повної та належної реалізації вимог турніру УЄФА ЄВРО 2012™ та нагадуємо вам, що Адміністрація УЄФА продовжить пильний моніторинг інфраструктури країни та операційної підготовки вашої країни.
Ми віримо, що ви уважно прочитаєте умови, які викладені в листах, що додаються, та поставитеся зі значною увагою до тих різнопланових питань, які піднімаються в них.
3. Спрощений митний та прикордонний контроль
Відповідно до вашої інформації під час засідання Наглядової групи 8 травня 2009 року, пріоритетом для усіх пасажирів (в тому числі це найбільше стосується пасажирів, що подорожують літаками), які в'їжджають до України та виїжджають з неї, є підвищена ефективність процедур митного та прикордонного контролю. Отже ми просимо вас, щонайпізніше до 30 жовтня 2009 року, подати до адміністрації УЄФА детальний план запровадження спрощеної та пришвидшеної процедури прикордонного контролю на національному та регіональному рівні в Україні в зв'язку з УЄФА ЄВРО 2012™.
Ми дякуємо вам за вашу постійну прихильність та відданість успішній підготовці цього заходу, і з нетерпінням очікуємо на спільну роботу з вами і вашими колегами над організацією УЄФА ЄВРО 2102™ протягом наступних 1122 днів.
З повагою, президент УЄФА Мішель Платіні

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 08:01 0

«Бенфика» с 1963 по 1965 год не проигрывала на протяжении 48 матчей

Комментарии