ВИДЕО. Эпицентр проиграл товарищеский матч команде Второй лиги

Дружба Мировка выиграла спарринг со счетом 3:1

«Епіцентр» Кам'янець-Подільський зіграв спаринг з командою «Дружба» з Мирівки Київської області.

Матч відбувся в Києві на арені «Лівий берег». «Дружба» перемогла «Епіцентр» із рахунком 3:1. Єдиний гол у команди Сергія Нагорняка забив Сергій Гринь після передачі Данили Кравчука.

Цей матч для підопічних Сергія Нагорняка став першим на другому етапі підготовки команди до весняної частини чемпіонату в Першій лізі та третім у цьому році. Майже рік тому ці команди також проводили спаринг між собою. І тоді «Дружба» перемогла з рахунком 2:0. Цього разу команда з Мирівки знову здолала кам'янчан із різницею в два голи.

Номінальні господарі поля - футболісти «Дружби» - вже на 28-й хвилині матчу відкрили рахунок у матчі. А після перерви, на 55-й хвилині, мирівчани заробили ще й пенальті, яке і реалізували. «Епіцентру» вдалося відіграти оди м'яч на 70-й хвилині, коли відзначився Сергій Гринь. Утім, пішовши в «ва-банк» наприкінці матчу, гості пропустили ще один гол на 85-й хвилині.

Ця поразка стала першою для «Епіцентра» в контрольних матчах 2024 року. Пезультат у таких поєдинках не стоїть на першому місці, адже команда планово готується до весняної частини першості, награє різні комбінації, тактичні схеми, ігрові зв'язки.

Товариський матч

Київ, Лівий берег, 20 лютого

12:00. Дружба Мирівка - Епіцентр Кам'янець-Подільський - 3:1

Голи: Сомов, 28, Сторчоус, 55 (з пенальті), гравець на перегляді, 85 - Гринь, 70.

Епіцентр (1-й тайм): Жмурко, Климець, Алібеков, Мороз, Жмуйда, Ліповуз, Полюлях, Беженар, Стень, Ляшенко, Кравчук.

Епіцентр (2-й тайм): Жмурко, Климець (Козловський), Григоращук, Мороз, Кристін В., Алібеков, Кристін С., Беженар (Глущук, 60), Стень (Гринь, 60), Кравчук (Павлученко, 75), Гірний.

Відеоогляд матчу

Николай Степанюк Источник: ФК Эпицентр
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 09 мая 2024, 12:13 0

Мадридцы обыграли мюнхенцев и вышли в финал главного еврокубка