Олександр Дмитренко проведе елімінатор

Можливий суперник - Едді Чемберс, а потім - Кличко?

4 липня перспективний український супертяж Олександр Дмитренко на гамбурзькій «Color Line Arena» зробить останній крок у напрямку до зустрічі з Володимиром Кличком. 26-річний українець, який є №1 у рейтингу WBO, проведе бій, у якому розігруватиметься статус офіційного претендента на пояс WBO.

Наразі є певні проблеми з вибором суперника. Другий номер у рейтингу WBO британець Девід Хей зайнятий, адже має призначений на 20 червня бій з Володимиром Кличком. Третій номер американець Кріс Арреола також відпадає, оскільки є потенційним суперником Віталія Кличка. Четвертий номер рейтингу росіянин Олександр Повєткін недавно відмовився від зустрічі з Дмитренком.

Тому промоутерська компанія Олександра Дмитренка «Universum Box-Promotion» звернула погляд в сторону американця Едді Чемберса, який 27 березня побив Сема Пітера з Нігерії.

Не проти зустрічі з Чемберсом і сам Дмитренко. «Едді - хороший, сильний противник, який знаходиться в ТОП-5 рейтингів WBC та IBF», - цитує українця німецьке видання Bild.

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 18 мая 2024, 06:31 1

Победителем турнира стала команда Аль-Васл

Комментарии