МАРКЕВИЧ: «Нам надо вернуть свою игру»

Наставник «Металлиста» дал предматчевую пресс-конференцию + АУДИО

Мирон Маркевич рассказал о предстоящем матче 1/8 финала Кубка УЕФА против киевского «Динамо».

- Звичайно, ми розуміємо, що «Динамо» має перевагу в один м'яч, нам треба її ліквідовувати, постараємося це зробити. Ну і головне, щоб була свою гра, щоб вернути свою гру, це для нас зараз основне. Такий мій короткий коментар.

- Після гри з «Шахтарем» ви казали, що команда виглядала гірше, ніж після зборів. Чи вдалося щось зробити за ці кілька днів?
- То покаже завтрашня гра. Чесно кажучи, ми повноцінних тренувань не проводили, тому що, нажаль, ви бачите, яка погода. Ще вчора потренувалися на зеленому полі, більш-менш придатному. Зіграли контрольну гру з «Волинню», в основному грали другий склад та ті футболісти, які були менш задіяні. Старалися, як можна краще провести ті два дні.

- Яка була мета поїздки на ці два дні. Адже це досить короткий термін.
- По-перше, трошки забрати футболістів з міста. Друге - зіграти там контрольну гру, тому що в нас Бордіян довго не грав, був хворим, дали йому можливість пограти. Асеведо був трошки менш задіяний, також він тайм відіграв. Той же Зезе, той же Березовчук. Ну і потренуватися, вчора у нас було тренування на зеленому газоні. Нажаль в Харкові такого нема.

Анатолий ПОДВОЙСКИЙ
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 29 мая 2024, 07:00 4

Прошлогодний дебютант Премьер-Лиги будет отстаивать свое место в играх с претендентом на повышение

Комментарии