ВІТАЛІЙ КЛИЧКО: «Гомес не матиме жодного шансу!»

Українець готується до поєдинку за прикладом кіногероя Сталлоне + ФОТО

До бою за титул чемпіона світу за версією WBC між українцем Віталієм Кличком та кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом залишилося півмісяця. В даний час Гомес тренується в гамбурзькій Arena-Gym, а Кличко, майже як Роккі, в засніженому австрійському Гойнгу.

Віталій тягає колоду по глибокому снігу (у метр висотою). Може, це Роккі IV? Ні, це Віталій Кличко, - пише bild.de. - Він тренується в Гойнгу - також у снігу. Як Роккі перед його кіно-боротьбою проти Івана Драго. Ще Віталій тягне на санках свого тренера Фріца Здунека.

Віталій: «Сто метрів по глибокому снігу з колодою - це як 5 кілометрів пробігти. Неймовірно важко. Потім я протягнув свого тренера на санках додому. Він не потребував ніякого батога. Ми зробили це кілька разів. Але мої речі були після цього завжди мокрі і заморожені. Ризик простудитися був дуже великий».

Вчора пройшло показове тренування у тренувальному таборі, спаринг з екс-чемпіоном світу Крісом Бірдом та з Нейтом Джеймсом. Сьогодні Тоні «Тигр» Томпсон буде «Пантерою» (прізвисько Гомеса), його замовили на побиття.

Віталій: «Все йде за планом. Це кращі шульги в світі. Кращі, ніж Гомес. Він не матиме жодного шансу!».

В той же час Хуан Карлос Гомес трудиться в гамбурзькій Arena-Gym. Намічений PR-візит в Big-Brother-Haus на телепередачу він не зробив. Хуан: «Я краще буду тренуватися, для мене це бій мого життя. Тут кожне тренування важливе». Кубинець б'є маленьких крузерів, тренує свою швидкість.





Саша Бендер

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 17 июня 2024, 08:21 3

Главный тренер «Манчестер Юнайтед» прокомментировал слухи о смене в должности

Комментарии