Дмитренко і Повєткін розіграють титул чемпіона Європи!

Всі деталі сторони повинні узгодити до 21 квітня

Керівництво Європейського боксерського союзу (EBU) ухвалило рішення призначити бій за вакантний титул чемпіона Європи між офіційним претендентом, українцем Олександром Дмитренком (29-0, 19 КО) та першим номером рейтингу, росіянином Олександром Повєткіним (16-0, 12 КО). Всі деталі сторони повинні узгодити до 21 квітня.

Декілька тижнів тому Олександр Дмитренко в інтерв'ю говорив про можливий бій з Повєткіним.

- Олександре, ви могли б прокоментувати інформацію про те, що у випадку, якщо ви перемагаєте Скелтона, а Олександр Повєткин перемагає Джейсона Естраду, то наступний поєдинок ви проведете один проти одного?
- Ви знаєте, я б не хотів поки робити ніяких заяв із цього приводу, оскільки до цього ще далеко і час покаже, як події розвиватимуться далі.
Взагалі, ми з Сашею знайомі ще з тих часів, коли обидва виступали в любителях. Разом їздили на збори і не один раз стояли в парах і спарингах. Отже знаємо один про одного не з чуток. Офіційних поєдинків між нами не було, оскільки у той час я виступав за збірну Росії. У 2000 році я став чемпіоном світу серед юніорів під російським прапором, а в 2001 році виграв Кубок Росії. Тобто, мене взагалі досить багато що пов'язує з Росією.

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 28 мая 2024, 04:29 38

Об этом сообщил Виктор Вацко

Комментарии