VBET Ukraine та Динамо Київ оголошують про співпрацю

Співробітництво між ФК «Динамо» (Київ) та VBET Ukraine передбачає цілу низку проєктів

Ліцензійний організатор азартних ігор VBET продовжує стратегію підтримки українського спорту та стає офіційним спонсором футбольного клубу «Динамо Київ» в сезоні 2023/2024 з правом пріоритетної пролонгації договору на наступні футбольні сезони.

Співробітництво між ФК "Динамо" (Київ) та VBET Ukraine передбачає цілу низку проєктів, спрямованих на популяризацію футболу, клубу та компанії-партнера. У планах співпраці "Динамо" та VBET Ukraine залучення до активностей вболівальників київської команди, співробітництво у медійній та маркетингових напрямах.

«Сьогодні VBET є лідером спортивного спонсорства в Україні та світі і ми пишаємося тим, що легендарний київський клуб «Динамо» став частиною футбольної родини VBET. Основні меседжі нашої компанії «Об'єднані футболом», "Разом сильніші" резонують з ідеєю клубу: об'єднувати вболівальників навколо футболу, дарувати емоції та спортивний запал у ці не прості часи» - коментує партнерство Артем Іваницький, СМО VBET Ukraine.

"Футбольний клуб "Динамо" (Київ) прагне розширювати свою аудиторію та відкривати нові можливості для розвитку. Впевнений, що співпраця з компанією VBET Ukraine допоможе в обох цих напрямках. Наша країна та наш футбол переживають складні часи, отже ми вдячні усім, хто підтримує розвиток професійного футболу в Україні. Саме тому співробітництво з VBET Ukraine має велике значення для нашого клубу, який багато років інвестує гроші не тільки у першу команду, а й у розвиток інфраструктури та дитячої Академії", - віцепрезидент з маркетингу ФК "Динамо" Олексій Паламарчук.

Виталий Петровский Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 23 мая 2024, 09:00 2

Чемпионат мира в элитном дивизионе пройдет в Чехии