Сергій Дзинзирук повернеться в ринг 25 квітня у Крефельді

Хто буде його противником - поки невідомо

Чемпіон світу за версією WBO у першій середній вазі Сергій Дзинзирук (36-0, 22 КО), якому 1 березня виповниться 33 роки, свій наступний поєдинок, імовірно, проведе 25 квітня у німецькому Крефельді (земля Північний Рейн-Вестфалія).

В інтерв'ю Sport.ua казахстанський боксер Геннадій Головкін (представляє дочірню компанію «Universum Box-Promotion» - «Spotlight Boxing») сказав: «Я точно знаю, що 25 квітня відбудеться великий вечір боксу, де битиметься Фелікс Штурм (суперником чемпіона світу буде японець Коджі Сато) і Каролі Балзаї. Наскільки мені також відомо, там же виступатиме і українець Сергій Дзинзирук».

На сайті клубу «Universum Box-Promotion» Sport.ua, за який виступає броварчанин, анонсується вечір боксу у Крефельді 25 квітня. Наразі названо лише учасників головної події шоу - Штурма і Сато.

Нагадаємо, на початку лютого Сергій Дзинзирук заявив, що проведе свій наступний поєдинок в квітні у Німеччині. «Я розмовляв зі своїм промоутером про наступний поєдинок. Він сказав, що наступний бій відбудеться у квітні в Німеччині. Хто буде мoїм противником поки невідомо», - цитує Сергія Дзинзирука www.fightnews.com .

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 19:59 0

Артем забил 20-й мяч в текущем сезоне Ла Лиги

Комментарии