ДМИТРЕНКО: «Я радий виступити проти Метта Скелтона»

Олександр Дмитренко висловив сподівання, що днями стане відома дата його бою проти Метта Скелтона

Обов'язковий претендент на титул чемпіона Європи у надважкій вазі за версією EBU 26-річний українець Олександр Дмитренко (29-0, 19 КО) побував на 59-ому Берлінале, де поділився враженнями про цей міжнародний кінофестиваль, а також висловив сподівання, що днями стане відома дата його бою проти чемпіона Європи 42-річного британця Метта Скелтона (22-2, 19 КО).

«Берлінале у своєму розмаїтті - це щось особливе. Я завжди із задоволенням сюди приходжу», - цитує боксера сайт Sport.ua.

«Я радий виступити проти Метта Скелтона, - зазначив Дмитренко. - Цей бій матиме інтернаціональне значення. За дату відповідає менеджмент «Юніверсуму», і наразі рішення немає. Сподіваюся, днями буде рішення».

Як повідомляє офіційний сайт EBU, сторони мають домовитись про місце і дату двобою до 19 березня.

Зазначимо, що Олександр Дмитренко входить у четвірку кращих в рейтингах усіх провідних світових організацій, а у рейтингу WBO він посідає перший рядок. Щоб не простоювати, чекаючи своєї черги на зустріч з одним із чемпіонів світу, кримчанин вирішив завоювати пояс чемпіона Європи.

Цікаво, що перед захистом титулу EBU проти Дмитренка, Скелтон планує 28 лютого в Бірмінгемі провести бій за пояс чемпіона Британської Імперії проти Мартіна Рогана.

Саша Бендер

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 02 мая 2024, 15:36 4

Тони выбрал поединок из второго легчайшего веса

Комментарии