Нова сторінка українського боксу

Вперше два українці розіграють звання чемпіона світу!

10 квітня в Донецькому Палаці спорту «Дружба» в рамках турніру з професіонального боксу «Pro Boxing Show» відбудеться поєдинок за звання чемпіона світу за версією WBA у напівсередній вазі (до 66,7 кг) між двома українцями - володарем чемпіонського поясу Юрієм Нужненком (28-0-1, 13 КО) та офіційним претендентом на титул В'ячеславом Сенченком (28-0, 20 КО).
Принциповості цьому протистоянню додає і той факт, що атлети представляють провідні промоутерські компанії України: Нужненко - «K-2 East Promotion» (Київ), Сенченко (на фото) - «Union Boxing Promotion» (Донецьк).

Як зазначив президент «Union Boxing Promotion» Юрій Рубан сайту union-boxing, переговори про чемпіонський поєдинок знаходяться на завершальній стадії. «Нам залишилося обговорити деякі нюанси майбутнього файту, якщо за цей час нічого надзвичайного не станеться, то 10 квітня Україну чекає воістину незабутнє видовище. Сам факт участі двох українських боксерів в поєдинку за звання кращого боксера світу за версією WBA говорить про те, що на сьогодні майстерність українського професійного боксу виросла до світового рівня», - підкреслив Юрій Рубан.

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 00:06 11

Первый полуфинальный матч Лиги Европы сказочная команда Хаби Алонсо оставила за собой на чужом поле

Комментарии