ГОНЧАРЕНКО: «Цей спаринг нам був дуже потрібним»

Головний тренер «Тайму» Станіслав Гончаренко про товариську гру із «Енергією»

Головний тренер «Тайму» про товариську гру із «Енергією», виконання установки на матч та кондиції своїх гравців.

- Перш за все, у нас з «Енергією» склалися хороші стосунки, окрім того, ми давно товаришуємо із Юрієм Кобзарем, -- розпочав Станіслав Гончаренко. - Тому проблем із домовленістю про контрольну гру у нас не виникло. Останній матч ми провели 25 листопада, а наступний гратимемо 13 грудня. Тому, цей спаринг нам був дуже потрібним.

- На чому акцентували увагу своїх підопічних у цьому матчі?
- Головне - надійна гра в обороні. Виконання цієї установки було помітно і по наших діях, і по діях «Енергії». В нас три четвірки виходили на майданчик. Перед кожною з них стояло завдання не програти свій мікро-матч, а квартет Павленка мав перемогти. В принципі, із цим завдання «таймівці» впоралися.

- Третя четвірка востаннє виходила на майданчик на початку другого тайму. Що спонукало вас їх більше не задіювати?
- «Енергетики» розіграли кутовий, після чого м'яч поцілив в штангу. Такі моменти назрівали ще в першому таймі. Ми в перерві ці епізоди розібрали, але коли вони вийшли на майданчик, надалі припускалися таких же курйозних помилок. Як «енергетики» розігрують м'яч із кутового знають усі: дідусі, бабусі, не говорячи про професійних футзалістів. А наші гравці помиляються, саме тому вони й були покарані.

- Простій в чемпіонаті суттєво вплинув на кондиції «таймівців»?
- Ні, не плинув. П'ять днів гравці відпочивали. До роботи «таймівці» повернулися емоційно зарядженими, «голодними». Ми ввійшли в режим двох-разових тренувань. Одним словом, кондиціями гравців «Тайму» я задоволений.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 03 мая 2024, 21:47 37

Украина стала лучшей командой Дивизиона 1B