Хто вийде в УПЛ? Текстова трансляція вирішального супертуру Першої ліги

Sport.ua стежить відразу за чотирма матчами 30-го туру

У четвер, 13-го серпня, одночасно відбудуться відразу сім матчів заключного туру Першої ліги України. До чотирьох з них буде прикута підвищена увага з боку українських любителів футболу, бо відразу п'ять клубів ведуть боротьбу за топ-3.

Три перших місця за підсумками сезону отримають путівки в Прем'єр-лігу. Шанси на підвищення в класі мають «Інгулець», «Минай», «Рух», «Агробізнес» і «Волинь». І кожен може залишитися «біля розбитого корита», хоча у окремих команд ситуація набагато краща, ніж у конкурентів. Детально зі статистичними розкладами можна ознайомитися в статті за посиланням нижче.

Читайте також: Троє - в човен, не рахуючи Агробізнесу. Хто з Першої ліги вийде в УПЛ?

Турнірна таблиця перед туром (враховуючи, що «Руху», ймовірно, зарахують технічну перемогу над «Металургом» через неявку запорожців на гру):

Інгулець - 59 очок
Минай - 59 очок
Рух Львів - 58 очок
Агробізнес - 57 очок
Волинь - 57 очок

У цьому турі стежимо за матчами за участю вищеперелічених команд:

Балкани - Інгулець - 1:1
Агробізнес - Оболонь - 2:0
Рух Львів - Авангард - 4:0
Минай - Волинь - 1:0

Примітка: актуальна турнірна таблиця буде змінюватися в залежності від рахунку. На момент початку поєдинків рахунок 0:0, тому всім командам додано по одному очку.

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію починаючи з 17:20. Слідкуйте за закриттям найяскравішого і найбільш інтригуючого сезону Першої ліги в історії України разом з нами!

19:25. В наступному сезоні Минай, Рух та Інгулець гратимуть в Прем'єр-лізі. Дякуємо за увагу.

Підсумкова турнірна таблиця:

Минай - 62 очок
Рух Львів - 61 очок
Інгулець - 60 очок
Агробізнес - 60 очок
Волинь - 57 очок

19:23. НЕ ДОТИСНУВ ІНГУЛЕЦЬ БАЛКАНИ. А ТЕПЕР ОФІЦІЙНО: МИНАЙ - ЧЕМПІОН! РУХ ДРУГИЙ, ІНГУЛЕЦЬ ТРЕТІЙ, А АГРОБІЗНЕС ЗАЛИШАЄТЬСЯ В ПЕРШІЙ ЛІЗІ!!!

19:21. МИНАЙ - ЧЕМПІОН? Схоже, що так. Волинь програла закарпатцям 0:1. Тепер все залежить від Інгульця.

19:20. ЗВУЧИТЬ ФІНАЛЬНИЙ СВИСТОК! РУХ РОЗГРОМИВ АВАНГАРД З РАХУНКОМ 4:0.

19:15. ГООООООЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!! АГРОБІЗНЕС ЗАБИВАЄ ВДРУГЕ!!! Сергій Семенюк зробив паузу і влучно пробив у дальній кут, перебуваючи у межах карного майданчика. Але це мало тішить вболівальників команди...

19:11. ГОООООЛЛЛЛЛ! РУХ ГУЧНО ПРОЩАЄТЬСЯ З ПЕРШОЮ ЛІГОЮ!!!!!!! У швидкій контратаці на 86-й хвилині Кондраков віддав передачу п'ятою партнеру, і Іван Брікнер відправив 4-й мяч у ворота гостей.

19:05. ГОООООЛЛЛЛЛ!!!!!! РУХ ДЕ-ФАКТО В УПЛ!!!!! На 78-й хвилині після точного прострілу Мисика з лівого флангу Кондраков на позиції центрфорварда влучно завершив комбінацію команди! 3:0!

19:00. Волинь вже практично не має шансів на підвищення у класі. Інгулець виходить в УПЛ, але для чемпіонства потрібен ще один гол.

18:53. Поки без нових голів. Трішки більше 20 хвилин до кінця основного часу.

18:43. Тепер вже Агробізнес поза топ-3, бо Інгулець має перевагу в особистих зустрічах. І найгірше те, що футболісти з Волочиська не можуть вплинути на результат паралельних матчів. Від себе вони поки роблять все можливе.

18:40. ГОООООЛЛЛЛЛ!!!!! ІНГУЛЕЦЬ ЗРІВНЮЄ РАХУНОК!!!!!! НІКА СІЧІНАВА ВІДЗНАЧИВСЯ 17-м ГОЛОМ У СЕЗОНІ!!! На 53-й хвилині грузин відтіснив захисника і пробив голкіпера.

18:35. Крім того, досі незрозуміла ситуація з Агробізнесом. Раніше було заявлено, що команда з Хмельницької області не планує підвищуватися в класі. Але зовсім нещодавно головний тренер Олександр Чижевський висловився, мовляв, якщо команда займе призове місце, то керівництво ще подумає. В такому разі не виключено, що все буде вирішуватися у кабінетах, а не на футбольному полі. Нас чекає ще той детектив у найближчі дні.

18:33. Припустимо, матчі так і завершаться. Підсумкова таблиця вас може здивувати. Адже поки що офіційно не прийнято рішення щодо матчу Рух - Металург, який не відбувся через неявку команди із Запоріжжя. Тому у Руха буде де-юре лише 58 очок.

18:30. Команди повертаються до гри. Вже менше ніж через годину ми знатимемо всіх призерів чемпіонату.

18:28. Експрес-коментар відомого журналіста Артема Франкова у телеграм-каналі: «Після першого тайму в Першій лізі: Інгулець абсолютно по справі горить Балканам і анітрохи не нагадує команду, яка зібралася в УПЛ. Поле (нехай навіть поле в Зорі і справді унікальне зі знаком мінус)? Спека? Смішно. Чекаємо другої половини зустрічей».

18:25. Підсумок першого тайму. Сенсаційний результат поки що у матчі Балкани - Інгулець (1:0). Господарі поля заряджені на боротьбу та можуть позбавити лидера турніру путівки до УПЛ.

Рух комфортно переграє Авангард (2:0) та близький до виходу в топ-дивізіон. Минай у першому таймі забив у ворота Волині (1:0) і теж має чудові шанси на потрапляння у трійку призерів. Поки що в УПЛ проходять Минай, Рух, а також Агробізнес (якщо отримає необхідну ліцензію).

18:20. Балкани, напевно, теж добряче мотивовані. Як думаєте?

18:16. Команди пішли на перерву. Поки Минай, Рух і Агробізнес - фаворити в боротьбі за вихід в УПЛ. Інгулець і Волинь мають в другому таймі робити камбек.

18:10. Читачі в коментарях зауважили, що Інгулець все одно вийде в УПЛ, бо Агробізнес відмовився подавати документи на атестацію. Цілком можливо. Але може то такий хитрий план Собуцького?

18:05. ГООООЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!! На 32-й хвилині Рух забив другий м'яч у ворота Авангарда. Пройшла розрізна передача з глибини від Ростислава Русина, і Юрій Климчук холоднокровно обіграв голкіпера та відправив м'яч у пусті ворота суперника. Рух дуже близький до виходу в УПЛ!

18:02. На даний момент у всіх чотирьох матчах рахунок 1:0 на користь господарів. Цікаве співпадіння. Може, то рідні стіни допомагають?

18:02. І тепер вже Минай стає найближчим до чемпіонства! Інгульцю потрібно забивати як мінімум двічі! Найгірша ситуація у Волині, навіть перемога їй нікого не гарантує, а здобути її буде дуже складно.

18:00. ГОООООООЛЛЛЛЛЛ!!! МИНАЙ ЗАБИВ!!! Який несподіваний дальній удар від Ткачука під ліву штангу! Піняшко віддав гольову з лівого флангу! Водопій допоміг команді Василя Кобіна!

17:57. В Минаї матч був призупинений. Не лякайтеся, просто футболісти попили воду. Дуже спекотно сьогодні на Закарпатті.

17:53. Як вважаєте, чи зможе Інгулець відігратися? Діліться думками в коментарях!

17:50. Тільки Минай і Волинь поки не забили в своєму матчі.

17:45. На 9-й хвилині чудовий момент відігратися втратила Оболонь. Мяч потрапив у поперечину після потужного удару.

17:44. На даний момент Інгулець займає лише четверте проміжне місце! Лідер чемпіонату може залишитися без путівки в УПЛ!!!

17:42. ГОЛЛЛЛЛ!!! Вболівальники в Хмельницькому радіють за Агробізнес з Волочиська!!! Господарі поля відкрили рахунок на 8-й хвилині. Відзначився Петров, який з близької відстані відправив у ворота мяч після удару Когута.

17:37. СЕНСАЦІЯ!!! БАЛКАНИ ВІДКРИЛИ РАХУНОК У МАТЧІ З ІНГУЛЬЦЕМ!!! Швидкий гол на 6 хвилині провів капітан Балкан. Вадим Златов поцілив з-за меж карного майданчика потужнім дальнім ударом низом.

17:34. І тепер саме львівський клуб стає проміжним лідером чемпіонату! Але все залежить ще й від суперників, насамперед Інгульця і Миная.

17:33. ГООООООЛЛЛЛЛ!!!! ВЖЕ НА ТРЕТІЙ ХВИЛИНІ РУХ ВІДКРИВ РАХУНОК У МАТЧІ З АВАНГАРДОМ!!!!!

17:30. Матчі розпочалися! Трішки раніше за решту розпочали грати Минай і Волинь.

17:20. Всім привіт. Вже через 10 хвилин прозвучить стартовий свисток в матчах.

Критерії при рівності очок:

  1. очки, набрані в особистих зустрічах
  2. різниця м'ячів в особистих зустрічах
  3. забиті м'ячі в особистих зустрічах
  4. різниця м'ячів у всіх матчах турніру
  5. забиті м'ячі у всіх матчах турніру

Ситуація з особистими зустрічами:

Денис Шаховец Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 16:08 0

Поединок состоится 4 мая в 17:15 по Киеву

Комментарии