Екс-віце-президент Карпат звинуватив Федецького у роботі з суддями

Схоже, буде великий скандал

Екс-віце-президент «Карпат» Олег Смалійчук звинуватив екс-капітана клубу Артема Федецького у роботі з суддями. Про це Смалійчук сказав в інтерв'ю програмі «Великий футбол».

«У перший день в «Карпатах» я всіх зібрав і пояснив, що живу чесно, і мені не потрібен результат за всяку ціну. Сказав: «Або живемо за нормальними, людським правилам, або викручуємо лампочку і розбігаємось по домівках. Не дай Бог мені дізнатися, що гравці з своїх преміальних діляться з суддями».

Потім з часом я дізнаюся, що судді за матч «Карпати» - «Сталь», останній матч сезону, пообіцяли 200 тисяч гривень. І там стирчать вуха великого переговірника - Артема Федецького.

Я не став розбиратися, покликав його і сказав, що пора прощатися. Він відмовився йти - відправили в дубль. Краще туди або в політику.

Чи був би він хорошим політиком? 100 відсотків. Не доводиться сумніватися, навіть готовий поставити ставку. У нього є все: від камери поганою мітлою не відженеш, селфі на тлі АТО, любить гроші. За гроші, за суму в контракті будь-яку емблему поцілує, хоч дупу намалюй.

Весь стандартний набір нашого сучасного політика. Кажуть, буде у нас слуга народу, якого ми заслужили», - сказав Смалійчук.

В «Карпатах» Федецький провів останній матч на початку грудня 2018 року. Тодішній головний тренер Фабрі Гонсалес згодом сказав, що Федецький переведений до дублюючого складу рішенням клубу.

Сергей Цыба Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 04:54 9

Также Луис отметился голевой передачей на Лео

Комментарии