Неймовірне свято пляжного футболу вже поруч!

Стартував чемпіонат України з пляжного футболу

З 29 до 1 червня в рамках Гран-прі Києва відбудуться перші матчі шостого Чемпіонату України з пляжного футболу Вища ліга-2008. Цього року змагання пройдуть у 8 містах країни серед 16 команд, що у два рази більше, ніж минулого. Турнір відбудеться у Києві, Кременчуці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Харкові, Севастополі, Іллічівську та завершиться 31 серпня Супер-фіналом в Одесі.

Телетрансляція всіх ігор шостого офіційного чемпіонату країни з пляжного футболу проводитиметься Першим Національним телеканалом у будні - о 16:00, та у вихідні - о 13-00. У вихідні ігри транслюватимуться також на регіональних телевізійних каналах.

31 травня у столичному Гідропарку на пляжі «Венеція» відбудеться урочисте відкриття шостого національного Чемпіонату України з пляжного футболу.

Окрім представників Асоціації пляжного футболу України, на відкриття завітає відомий музичний гурт «ТНМК», та прем'єрно виконає офіційний Гімн Чемпіонату. А дівоча команда з чирлідингу та афроамериканські барабанщики створять справжнє незабутнє шоу. Приходь, дивись та вболівай! Запалися грою!

beachsoccer.com.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 06:35 6

1 мая «Боруссия Д» обыграла парижан 1:0 в первом матче 1/2 финала Лиги чемпионов

Комментарии