ДИМІНСЬКИЙ: «Карпати» очолить амбітний, молодий тренер»

Почесний президент ФК «Карпати» прокоментував відставку Валерія Яремченка

- Контракт Валерія Яремченка закінчився і сторони за обопільної згоди вирішили його не продовжувати. Чому? У нас з Валерієм Івановичем можуть бути чудові стосунки, я його поважаю як фахівця і людину, що має свою точку зору. Однак є багато причин, які сьогодні не можуть сприяти тому ж росту головного тренера як фахівця. Є на сьогоднішній день причини, які не дозволяють мені створити клубу ті умови, які б я хотів бачити для його майбутніх успіхів, для росту команди, умови, які ми бачили з Валерієм Яремченком разом. Існує чимало моментів, які залежать не від мене, не від Яремченка, а від влади, і ви всі про них знаєте. Ми для того і підписували котракт лише на рік, щоб подивитися: зміниться за цей час щось чи ні.

Тож я скажу так: у мене немає претензій до Валерія Івановича, я з розумінням ставлюсь до нашого рішення. За його тренерства деякі футболісти «Карпат» досить серйозно прогресували. Упевнений, ми залишимося добрими друзями, у майбутньому будемо допомагати один одному у вихованні талановитої молоді в українському футболі. Говорю відверто: роботу Яремченка я оцінюю позитивно. Я завжди хотів, аби «Карпати» очолювали фахівці такого рівня. Але окрім бажання ще існують реалії. Як власник можу сказати, що він є одним з небагатьох тренерів, з яким було легко працювати, адже не доводилося втручатися у речі, якими й має займатися головний тренер.

Зараз команда пішла у відпустку. Можу всіх заспокоїти - команду очолить амбітний, молодий тренер, який розуміє політику і стратегію клубу. Повірте, це буде фахівець не гірший за рівнем за Валерія Яремченка.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 09:42 3

«Королевский клуб» не хочет платить украинцу желаемую зарплату

Комментарии