Жіноча збірна України стала третьою на турнірі в Хорватії

Команда Наталії Зінченко з мінімальним рахунком перемогла збірну Боснії і Герцеговина

У матчі за 3-є місце на турнірі Croatia Womens Cup 2019 жіноча збірна України х футболу перемогла команду Боснії і Герцеговини.
Гра проходила за переваги української збірної. Підопічні Наталії Зінченко створили у першому таймі кілька чудових гольових моментів. Зокрема, на 20-й хвилині Калініна пробила вище воріт з чудової позиції, а за десять хвилин Андрухів не реалізувала вихід сам на сам із голкіпером. Але зрештою перевага українок далася взнаки. Рахунок відкрила Апанащенко, яка вдало відгукнулася на фланговий пас Андрухів.
Після перерви синьо-жовті продовжували володіти ініціативою, загрожували воротам боснійок. На 49-й хвилині лише блискуча гра воротаря суперниць не дозволила відзначитися Кравець, згодом Петрик упритул розстрілювала ворота, але знову голкіпер заблокувала удар. У підсумку - 1:0 на користь української збірної.
Матч національних жіночих збірних
Боснія і Герцеговина - Україна - 0:1
Гол: Апанащенко (44).
Україна: Самсон, Подольська (Філенко, 46), Кравець, Панцулая, Петрик, Кочнєва, Китаєва (Тараканова, 60), Апанащенко, Андрухів (Куніна, 70), Романенко, Калініна (Козиренко, 87).
Нагадаємо, цей збір стане для нашої команди одним з етапів підготовки до старту у відбірному турнірі Євро-2021, суперниками українок в якому будуть Німеччина, Ірландія, Греція й Чорногорія.
Раніше українки розгромили Хорватію (4:0) і програли Словенії (1:3). За перше місце словенки зіграють у фіналі проти команди Сербії.

Владимир Клепач Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 19:43 17

Михаил отыграл 76 минут против «Вест Хэма»