U-18: українці – переможці Slovakia Cup

У фіналі підопічні Юрія Мороза впевнено обіграли господарів змагань

Перемогою юнацької збірної України завершився престижний міжнародний турнір Slovakia Cup. У фіналі підопічні Юрія Мороза впевнено обіграли господарів змагань − 4:1.

Фінал довів

− Попри те, що право грати у фіналі ми здобули лише завдяки додатковому показнику, вирішальний матч довів: Україна не даремно вважалася фаворитом турніру, − прокоментував виступ своєї команди у Словаччині Мороз. − Майже усі завдання тренерського штабу було виконано, та й за відсутність бажання футболістам годі дорікнути. При нагоді варто подякувати клубним наставникам, які добре працюють з молодими виконавцями. Неозброєним оком видно, що хлопці прогресують.

Індивідуальні нагороди

Отже, українці відібрали у господарів титул чинного переможця Slovakia Cup. Крім того, здобули «синьо-жовті» і дві індивідуальні нагороди. Форвард Сергій Шевчук з трьома забитими м'ячами став найкращим бомбардиром турніру, а півзахисника Артура Карнозу визнано його найкращим гравцем. Наступного разу юнацька команда, яка представлятиме Україну на домашньому для нашої країни Євро-2009 (U-19), збереться у середині серпня. Саме у ці терміни має відбутися її спаринг з грецькими однолітками.

2 травня

Матч за 3-є місце
Хорватія − Туреччина − 3:1

Фінал
Словаччина − Україна − 1:4

Голи: 0:1 Каверін (13), 0:2 Каверін (40), 1:2 Піцан (44, автогол), 1:3 Морозенко (70), 1:4 Шевчук (74, з пенальті).

Україна: Піцан, Кушніров (Вознюк, 85), Білий, Підвірний, Гордійчук, Віценець (Гудима, 38), Рибалка (Гармаш, 50), Карноза, Морозенко, Шевчук, Каверін.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 июня 2024, 16:53 4

Олег Дулуб должен покинуть ЛНЗ