Надія КІЧЕНОК: «Люда повернеться на корт не раніше березня»

Українська тенісистка – про турнір в Катарі і подальші плани

Українська тенісистка Надія Кіченок, залишаючи Катар, прокоментувала поразку в поєдинку 1/8 фіналу парного розряду на турнірі категорії Прем'єр в Досі, а також розповіла, коли очікувати повернення на корт сестри Людмили.
Нагадаємо, в першому матчі в Катарі Надія грала в парі з білорускою Олександрою Сасновіч, протистояли їм досвідчені парниці Ракель Атаво (США) і Катаріна Среботнік (Словенія). Матч закінчився з рахунком 5:7, 6:7(6).
«Пара із Сасновіч сформувалася в останню хвилину, тому що в Люди знову заболіло плече, і вона зупинила тенісні тренування. Зараз надія на старт в Індіан Веллсі (4 березня) та Маямі (18 березня). Дубай і Акапулько вона грати не буде. У Дубаї я поки в пошуку напарниці.
Матч проти дуету Атаво/Среботнік був дуже напруженим. Шанси були в обох сетах. У другому - ми навіть мали 4 сетболи. На жаль, суперниці зіграли дуже вдало. Навіть після матчу я не могла зрозуміти що сталося, тому що вони виконали якісь фантастичні удари на наших сет-пойнтах. Трішки не вистачило зіграності нам. Гірка поразка, не можу цього не сказати», - розповіла Надя.
Додамо, що турнір серії Прем'єр 5 в Дубаї стартує наступного тижня, 18 лютого.
Владимир Клепач Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 19:43 13

Михаил отыграл 76 минут против «Вест Хэма»