В турнірі на призи Шкіряний м’яч грає більш, ніж 100 тисяч дітей

Старт сезону «Шкіряного м'яча» 2018-2019 в цьому році буде дано 20 березня

Кількість юних гравців в футбол, які в цьому році будуть змагатися на призи популярного турніру «Шкіряний м'яч» перевалило за 100 тисяч учасників. Про це повідомив перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко.

«Напередодні в ФФУ було затверджено базові терміни цих популярних змагань. У них візьмуть участь сотні команд з усіх регіонів країни. Хлопці будуть змагатися в чотирьох вікових групах - від 10 до 14 років», - зазначив В. Костюченко. Футбольний функціонер повідомив, що старт сезону «Шкіряного м'яча» 2018-2019 в цьому році буде дано 20 березня. Спочатку відбудуться обласні зональні турніри, які будуть увінчані обласними фінальними матчами, які завершаться до 15 травня. Всеукраїнські фінальні матчі в 3-х молодших групах (U-11, U-12 і U-13) пройдуть в червні. А найстарші хлопці (U-14) розіграють медалі і кубки в серпні.

«У Національній футбольній федерації ми вважаємо, що одним з головних успіхів змагань «Шкіряний м'яч» є збереження дітей в футболі та їх активну участь в тренуваннях і змаганнях. Хлопці, які з якихось причин не потрапили в футбольні академії, футбольні школи професійних клубів і ДЮСШ, беруть участь у змаганнях дитячо-юнацької футбольної ліги України, мають можливість і в подальшому брати участь у всеукраїнських змаганнях і отримувати радість від занять спортом і гри в футбол», - констатував Вадим Костюченко.

Як відзначили в ФФУ, заявки на організацію і проведення Всеукраїнських фінальних змагань регіональні оргкомітети можуть подавати до Асоціації аматорського футболу України (ААФУ) до 1 березня 2019. А заявки на проведення Всеукраїнських зональних змагань регіональні оргкомітети можуть подавати в ААФУ не пізніше, ніж за 15 днів до початку змагань у відповідній віковій групі.

Источник Украинские новости
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Олимпийские игры | 27 июля 2024, 08:57 0

Олимпийский турнир по футболу состоится с 24 июля по 10 августа

Комментарии