Юрій ТКАЧУК: Неймар швидше перейшов з Барселони в ПСЖ, ніж я в Левадію

Екс-півзахисник «Карпат» розповів про свій перехід в естонський клуб

23-річний півзахисник естонської «Левадії» Юрій Ткачук, який раніше виступав за львівські «Карпати», розповів про свій перехід.

- Перед Новим роком була інформація, що ти повертаєшся в «Карпати», але ти підписав повноцінний контракт із «Левадією». Деякий час клуби не могли домовитись?
- Там були свої нюанси. Клуби не могли домовитись, трохи домовлялись по особистому контракту, агентська сторона - все разом. Дякувати Богу, домовились і я тут. Те, чого я хотів, у мене вдалось.
- Скільки часу тривала така невизначеність?
- Чесно кажучи, я думав, що все буде дуже швидко. Насправді ж, мені здається, що Неймар швидше перейшов в ПСЖ з «Барселони», ніж я з «Карпат» в «Левадію». Півтора місяця це тривало. Все, їду. Через дві години дзвонять: «Ні, не їдеш.» Зібрав валізу, розклав знову. Вже й втомився чекати.
- І ти повернувся в «Карпати», у Львів чи вдома чекав?
- Ні, була відпустка в «Карпатах», і тут. Чекав вдома, сидів біля телефону. З президентом, з директором, з агентом кожного дня мав розмови.
- На яких умовах «Левадія» викупила твій контракт?
- Цього я не можу знати. Там були домовленості між клубами і агентом.
- Були пропозиції від інших клубів?
- Особисто переді мною ніхто не клав контракт. Агент казав, що була зацікавленість, але контракт не пропонували. В принципі, я агенту свою точку зору пояснив - хочу залишитись в «Левадії» ще на рік, ще не все тут «сказав». Агент мене почув і зробив все, щоб я залишився.
Денис Шаховец Источник: YouTube
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 19:12 8

Национальная сборная Украины не будет обделена бонусами