Сергій МЯКУШКО: «Ми розуміємо вимоги нового тренера»

Хабек «Карпат» – про перемогу над «Таразом»

Хабек «Карпат» Сергій Мякушко розповів про матч із казахстанським «Таразом», в якому він забив із пенальті та віддав гольову передачу.
«Думаю, що команда отримала задоволення від гри. Ми багато атакували, контролювали м'яча, надійно зіграли в обороні. Але суперник дуже вдало розпочав другий тайм. Вони, наче, всією командою кинулись в напад, що призвело до наших помилок у захисті. Пропустили гол, потім ще й пенальті заробили. Якби не подальші сейви Германа Пенькова - невідомо, як би завершився матч».
«Можу відзначити дебют нашого новачка Мартіна Хонгли. Він добре зіграв в обороні та був спокійний при роботі з м'ячем. Молоді гравці також стараються і добре працюють, серед них є багато талановитих виконавців».
«Не скажу, чи команда вже напрацювала певну тактичну схему гри та знайшла свій стиль - це питання більше до тренера. Але можу сказати, що ми розуміємо його вимоги» - додав Мякушко.
Наступний матч «Карпат» проведуть проти «Ягелонії». Зустріч відбудеться сьогодні, 30 січня, у другій половині дня. Початок був перенесений з 10:00 через зливу
Владимир Клепач Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 11:30 10

В прессу попала информация о временах работы нынешнего коуча «Шахтера» в «Твенте»