Малою кров'ю

Львів’яни берегли сили до наступних матчів

«ТВД» (Львів) - «Метрополітен» (Київ) - 4:0
Голи:
Хавер, 19; Сільченко, 22; Кордоба, 27; Білоус, 32.
«ТВД»: Мельник (Колток, 37) - Хавер, Маржановский, Сільченко, Чеботарьов - Вахула, Денис, Кордоба, Кіндій - Білоус, Цымбаляк.
«Метрополітен»: Кіндяков - Беленко, Литвин, Сагай, Хим'як - Будзько, Стайков, Медвідь, Воловник.
Попередження: Вахула, 39 - Сагай, 19.

Львівський «ТВД» підтримав переможний почин «Тайму» і також впевнено переміг свого суперника. Неозброєним оком було видно, що львів'яни бережуть сили до наступних матчів. Адже вже в суботу «теведисти» будуть зустрічатись із донецьким «Шахтарем», далі виїзд у Київ до «Планети-Міст» і не за горами й фінал Кубка України.

Перший серйозний момент був у Маржановського, але він пробив вище воріт, згодом на ударну позицію вийшов Кордоба, але на цей раз вдало зіграв Кіндяков. А «Метрополітен», як завжди, грав на свого лідера Хим'яка, який трохи тероризував оборону львів'ян. Також виділявся і молодий Беленко. Але шанс на гол мав Литвин, який вийшов тет-а-тет з Мельником, але запустив м'яч вище воріт. Львів'яни відповіли шансом Кордоби, але цього разу на заваді стала перекладина воріт. Протягом однієї хвилини двічі воротам загрожував Хим'як, але точність його підвела.

А на 19-й хвилині «теведисти» нарешті відкрили рахунок. Хавер зіграв з Маржановським і невідпорно пробив з 12 метрів. Відразу господарі мали забивати другий, але арбітр зупинив перспективну атаку свистком і призначив штрафний удар.

Після перерви львів'яни були більш щедрими на голи. Правда, спочатку Хим'як з передачі Беленка ледь не вирівняв рахунок. Але вже за дві хвилини Сільченко класно забив в верхній кут - 2:0. Ще за 5 хвилин Кордоба прорвався по правому флангу і пробив поміж ніг Кіндякова. Згодом Білоус реалізував вихід 3 в 1 і вчетверте засмутив воротаря гостей.

Надалі і одна, і інша команда мали можливості відзначитись, але блискуче грали воротарі. Загалом слід відзначити, що було б справедливо, якби кияни один гол забили. Але ні Хим'яку, ні Будзьку не поталанило при завершенні атак.

Володимир КРУПЧУК

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 07:22 10

Тибо считает, что спасти в такой ситуации было очень сложно