В Пекіні боксери планують вибороти 2-3 олімпійські медалі

У наших боксерів - 8 олімпійських ліцензій

Вчора в приміщенні Національного університету фізичного виховання і спорту України під головуванням Миколи Костенка відбулось засідання Експертної ради з питань підготовки та участі спортсменів України в XXIX літніх Олімпійських іграх. Нагадаємо, що головною метою роботи органу є моніторинг підготовки збірних команд України до найголовніших змагань чотириріччя.

У засіданні взяли участь президент НОК України Сергій Бубка, заступник Міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Мирослав Дутчак, перший віце-президент НОК Володимир Бринзак, віце-президент НОК Валерій Борзов, в.о. виконавчого директора НОК Наталія Коваленко, заступник виконавчого директора Олександр Яковлєв, ректор Національного університету фізичного виховання і спорту України Володимир Платонов, державні й головні тренери, науковці та лікарі.

Основним питанням порядку денного став хід виконання програми заключного етапу підготовки боксерів. За словами старшого тренера з науково-методичного забезпечення Валентина Остьянова, українцям до снаги поборотися в олімпійському Пекіні за 2-3 нагороди. На разі 8 українських боксерів вибороли олімпійські ліцензії, які в цьому виді є іменними.

«Втім, прогнозувати перебіг олімпійських змагань дуже складно. Невідомо, який вийде жеребкування та як складеться боротьба в ринзі, адже всі будуть прагнути показати найвищий рівень майстерності», - зазначив тренер.

Нагадаємо, що на останньому чемпіонаті світу з боксу, що проходив в Чикаго, українці вибороли 3 медалі - 2 «срібла» та 1 «бронзу».

НОК України

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 29 апреля 2024, 22:46 0

Франсис в своих социальных сетях подтвердил информацию...