Жіноча збірна України з футболу проведе два спаринги із Португалією

Федерації футболу України та Португалії досягли домовленості про проведення двох міжнародних матчів

Федерації футболу України та Португалії досягли домовленості про проведення двох міжнародних матчів між національними жіночими збірними двох країн.
Поєдинки відбудуться 17-го та 20 січня 2019 року на території Португалії. Першу гру команди проведуть в містечку Абрантиш на місцевому муніципальному стадіоні, який вміщує 6000 глядачів. Другий матч відбудеться у місті Торриш-Новаш на стадіоні «Алвеш Вієйра» (18000 глядачів). Час початку матчів та інші деталі стануть відомі пізніше.
За всю свою історію жіноча збірна України провела з португальською командою шість поєдинків, в яких здобула три перемоги, зазнала однієї поразки й двічі зіграла внічию.
Португалія, як і збірна України, завершила останній відбірний етап до чемпіонату світу-2019 на третій сходинці в групі, пропустивши вперед Італію й Бельгію.
Уже в жовтні португалки взяли участь у міжнародному турнірі в Китаї, в якому зіграли зі збірними Фінляндії (0:0), Китаю (0:0) та Таїланду (4:1). А вже в листопаді провели три зустрічі з командами США (0:1) та Уельсу (0:0, 1:0).
Читайте також: Жіноча збірна України - у другому кошику перед жеребкуванням Євро-2021
Владимир Клепач Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 19:55 7

Ровенчане одержали важную победу