Збірна України провела тренування на Тенерифе

Наша команда готується до протистояння з іспанцями

Чоловіча національна збірна України продовжує підготовку до матчу другого раунду відбору на ЧС-2019 проти збірної Іспанії. Команда Євгена Мурзіна отримавши відпочинок після матчу зі Словенією та довгого шляху на іспанський острів, провела перше тренування на арені Сантьяго Мартін, яка 2-го грудня прийматиме відбірковий матч. Арена може вмістити 5100 вболівальників, і залишила приємні враження, як у нашого тренерського штабу, так і у гравців.

Після тактичної підготовки та перегляду відео команда вирушила з готелю о 15:30 за місцевим часом (-2 години у порівнянні з Києвом), і прибувши на місце, розпочала тренування о 16:00. Тренувались хлопці дві години, після повноцінної розминки команда здебільшого працювала над тактичними взаємодіями.

Під керівництвом Євгена Мурзіна та тренерського штабу національної команди працювали 11 гравців, які готуються до завтрашньої гри. Не працював з командою лише Олександр Кобець, який, як повідомлялося раніше, отримав травму під час гри зі Словенією і у матчі проти іспанців команді не допоможе.

Матч Іспанія - Україні відбудеться 2-го грудня, початок о 19:00 за київським часом.



Александр Тишура Источник: Федерация баскетбола Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 07:44 0

Артем отличился с пенальти в ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забив 19-й гол