Мунтян переглянув львів’ян

У Львові побував голова Комітету національних збірних Федерації футболу України Володимир Мунтян, який переглянув матч дублерів «Карпат»

Володимир Мунтян (на фото) - один із кращих гравців в історії київського «Динамо», кращий футболіст СРСР 1969 р., один із двох гравців в історії радянського футболу (разом з Олегом Блохіним), якому вдалося стати семиразовим (!) володарем золотих медалей чемпіонату СРСР. Нині Володимир Федорович також виконує обов'язки головного тренера молодіжної збірної України. З центральної трибуни стадіону СКА, на полі якого дублери «Карпат» (посідають 7-е місце у своїх змаганнях) зустрічалися з полтавською «Ворсклою», столичний гість спостерігав насамперед за діями карпатівців - гравців і кандидатів до лав «синьо-жовтих». Це - воротар Андрій Новак, центральний захисник Андрій Гурський, лівий півзахисник Володимир Бідловський та плеймейкер Олег Голодюк.

Українська молодіжка веде підготовку до другої частини своїх виступів у рамках чемпіонату Європи-2009 і готується до кваліфікаційних матчів Євро-2011 (U-21).

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Високий Замок

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 12:08 6

Известный тренер считает, что коуч рассчитывает получить работу в «Полесье»

Комментарии