ГРОЗНИЙ: «Не можемо забити вже 4 матчі, треба в церкву сходити»

Керманич ФК «Арсенал-Київ» – про поразку «Олександрії»

Головний тренер ФК «Арсенал-Київ» Вячеслав Грозний прокоментував поразку своєї команди в поєдинку 15-го туру УПЛ проти «Олександрії».
«Часто буває, що граєш краще за суперника, а рахунок не відповідає дійсності. Сьогодні команда намагалася виконувати установку на матч і ми грали краще за «Олександрію». Результат не справедливий, він не по грі, ми мали сьогодні перемагати. Якби забили пенальті, то в підсумку дотиснули б «Олександрію».
Не треба дивитися на табло, робити трагедії, я задоволений тим, що футболісти грають у футбол, який ми хочемо. Нам бракує Гриня та Оріховського, вони вже місяць не тренуються. Не можемо забити вже чотири матчі, треба в церкву сходити.
Акулініна треба підтримати, він вибачився перед командою за те, що не забив пенальті. Я ніколи не сварю гравців в такій ситуації, а ось захисників треба посварити.
Суперник забивав з нічого, з півмоментів, це показник класу. А ми не можемо реалізувати пенальті, та забити в інших моментах. Це синдром команди, яка знаходиться на останніх місцях в турнірній таблиці. Тим не менш, я подякував хлопцям за віддачу, вони грали добре. Шкодую, що не обіграли «Олександрію», - сказав Грозний.
Владимир Клепач Источник: ФК Александрия
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 12:00 8

26–29 апреля состоялись матчи 33-го тура чемпионата Испании 2023/24

Комментарии