Квитки на матч Ліги Націй Словаччина – Україна вже у продажу

Вартість квитків на матч — від 620 до 995 гривень

Переможна хода збірної України триває! Посідаючи І місце у групі В1, 16 листопада 2018 року синьо-жовті проведуть заключний матч групового відбору турніру Ліги націй проти збірної Словаччини.
Гра Словаччина - Україна пройде на стадіоні «Сіті Арена - штадіон Антона Малатинського» у місті Трнава (Словаччина). Початок - о 20:45 (місцевий час).
Вболівальники, які бажають підтримати головну команду країни у матчі проти збірної Словаччини, можуть придбати квитки на сайті www.esport.in.ua у період до 27 жовтня.
Умови продажу квитків:
• на один аккаунт можна замовити не більше 4-х квитків;
• при замовленні обов'язково необхідно надати свої особисті дані та дані інших осіб, для яких Ви замовляєте квитки (номер закордонного паспорту, ім'я та прізвище, як вказано у паспорті, дату народження, місце проживання);
• квитки не іменні, проте, з міркувань безпеки, Футбольна Асоціація Словаччини рекомендує збирати паспортні дані;
• інформація про отримання квитків на матч Словаччина - Україна, що придбані через сайт www.esport.in.ua, буде повідомлена додатково, шляхом надсилання листа на електронну адресу замовника;
• для отримання квитків обов'язково мати при собі роздрукований сертифікат на отримання квитків та паспорти. Такий сертифікат надійде на Вашу електронну адресу після здійснення процедури оплати;
• квитки поверненню та обміну не підлягають;
• квитки продаються в сектор для українських вболівальників. Конкретні ряд та місце не вказуються.
Вартість одного квитка ІІ категорії в сектор українських вболівальників становить 18 EUR. Номінальна вартість квитка - 620 гривень. Вартість одного квитка І категорії в сектор українських вболівальників становить 30 EUR. Номінальна вартість квитка - 995 гривень. Сума в національній валюті вказана з урахуванням вартості адміністративних витрат, витрат на відправку квитків зі Словаччини до України, придбання валюти та комісію банку за переказ коштів. Додатковий сервісний збір у розмірі 8% від вартості квитка сплачується за послуги компанії esport.in.ua.
Нагадаємо, що домашня зустріч збірної України зі збірною Словаччини завершилася перемогою нашої команди: 1:0 на користь України.
До того ж, протягом всього етапу групового відбору на рахунку підопічних Андрія Шевченко лише перемоги (1:2 у матчі Чехія - Україна та 1:0 у матчі Україна - Чехія). Тож, перемога над збірною Словаччини - справа честі.
Источник Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 07 мая 2024, 11:58 0

Британец оценил прогресс украинского чемпиона