Артем ФАВОРОВ: «Ми постараємося дати бій Шахтарю»

Півзахисник «Десни» Артем Фаворов прокоментував матч УПЛ

Центральний півзахисник «Десни» Артем Фаворов в інтрев'ю прес-службі УПЛ окреслює, чого його команда хоче досягти в поєдинку з «Шахтарем».

Артеме, коли у Чемпіонаті виникає перерва, вона зазвичай іде на користь колективам, які переживають кризу. Однак Ваша «Десна» в останньому матчі першого кола перемогла. Не було відчуття, мовляв, ми на ходу, жаль, що «вікно» настало саме тепер?

- Футболісти не впливають на календар - його складають із урахуванням «вікон» для збірних, передбачених ФІФА. Так що тут нема на що нарікати. Наше завдання - існувати в режимі «від туру до туру». З другого боку, ми ці два тижні провели в хорошому настрої, готувались і тренувалися з піднесенням.

- У 10-ти матчах першого кола Ви відзначилися трьома забитими м'ячами, при цьому не віддали жодної результативної передачі. Як оцінюєте ці показники?

- Безумовно, завжди є до чого прагнути. Але мені здається, для центрхава захисного спрямування три голи - непогана цифра. Хоча головне - загальнокомандні результати і якість гри.

- Друге коло, як і поточний Чемпіонат у цілому, почнеться для «Десни» архіскладним матчем - проти «Шахтаря»…

- Ми постараємося дати бій і показати якісний футбол. Сподіваюся, зробили висновки з 0:4 у Києві - тоді нам не вдалося показати себе з найкращого боку. Маємо зіграти упевнено, розкуто й зосереджено. А після фінального свистка, по результату, буде видно.

Иван Зинченко Источник: Украинская Премьер-лига (УПЛ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 июня 2024, 14:35 0

Колонка Валерия Василенко о борьбе за еврокубки в УПЛ на финише сезона

Комментарии