Гімнастка Анастасія Бачинська - дворазова бронзова медалістка ЮОІ-2018

Нагорода українці дісталася у вільних вправах

На медальній ноті завершує свій виступ в олімпійському Буенос-Айресі наша 15-річна представниця спортивної гімнастики Анастасія Бачинська.
У заключному виді змагань серед дівчат у вільних вправах учениця Ганни Лев показала третій результат і додала до бронзи у багатоборстві ще одну медаль такого ж ґатунку.
Після здобуття другої бронзової медалі на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх у вільних вправах наша гімнастка Анастасія Бачинська відзначила, що ця нагорода набагато важливіша та цінніша за її бронзовий виступ у багатоборстві.
«Чесно кажучи, сьогоднішня медаль набагато важливіша для мене, ніж нагорода в багатоборстві. Мені дуже хотілося порадувати глядачів в залі та всю Україну, й показати все, на що я здатна. Під час цього виступу я віддала всі свої сили та енергію, адже дуже хотіла доказати усім, що гідна цієї медалі й це ще не кінець», - сказала Настя.
Вона додала: «У майбутньому хочу змінити свою програму. Мені вона дуже подобається, але вважаю, не можна стояти на місці - треба завжди шукати шляхи нові шляхи для реалізації своїх намірів та мрій».
Таким чином, в активі збірної України 19 медалей, сім з яких золоті, п'ять срібних та сім бронзових.
Виталий Петровский Источник: НОК Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 20:30 14

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок