КАНЕВЦЕВ: «Хочеться виступити на Євро, адже це інший рівень»

Воротар «Металіста-1925» – про найближчі матчі відбору на чемпіонат Європи U-21

Голкіпер молодіжної збірної України U-21 Данило Каневцев розповів про підготовку до найближчих матчів відбору на Євро-2019.
«Чудовий настрій, завжди радий повертатися до збірної, зустрічатися з хлопцями, з якими давно не бачились. На ігри в нас план один - лише перемога. Іншого вибору немає. Хочеться виступити на чемпіонаті Європи, адже це інший рівень, можна оцінити власні сили на фоні хороших команд.
Ми вже зустрічалися зі збірною Шотландії у цьому відборі, але я не грав. Команда силова, проте зараз усі збірні здатні грати у комбінаційний футбол, і легко точно не буде.
Мотивації на збір вистачає. Сам я 1996 року народження і сподіваюся, що це не останні матчі для мене за молодіжну збірну України. Ще раз повторюся - я дуже радий приїжджати у її розташування», - сказав Каневцев.
У понеділок молодіжна збірна України розпочала збір, приурочений до двох заключних поєдинків групового раунду відбірного циклу Євро-2019 - проти Шотландії (12 жовтня) й Голландії (14 жовтня). Для підготовки до цих матчів Олександр Головко викликав 24-х футболістів.

Владимир Клепач Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 12:00 8

26–29 апреля состоялись матчи 33-го тура чемпионата Испании 2023/24