ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри відкрито

В Аргентині стартували масштабні змагання

В аргентинській столиці відбулася урочиста церемонія відкриття ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор, які триватимуть до 18 жовтня.
Організатори подарували учасникам змаганням та усім любителям спорту захоплююче та неймовірне шоу. Вперше в історії проведення ЮОІ церемонія відбулася поза межами стадіону. Місцем заходу стало серце Буенос-Айреса - центральна площа міста біля відомого по всьому світу Обеліску.
У розпал фантастичного дійства з прапорами своїх країн по сцені один за одним проходили прапороносці збірних. Нагадаємо, почесну місію пронести стяг України було довірено чемпіону світу, рекордсмену світу з метання молота серед юнаків та дівчат Михайлу Кохану.
Традиційно під час церемонії відкриття Юнацьких ігор відбулося підняття прапора країни-господарки та Міжнародного Олімпійського Комітету, звучання гімну, клятви спортсмена й довгоочікуване запалення Олімпійського вогню.
«Церемонія була дійсно вражаюча! Це просто якесь диво!», - не стримували своїх емоцій по закінченню свята наші представниці легкої атлетики та тенісу.
Відзначимо, що вже сьогодні в олімпійському Буенос-Айресі будуть розіграні перші комплекти нагород. Серед українців першими стартують дзюдоїсти.

Україну на замаганнях представлятимуть 55 спортсменів

Виталий Петровский Источник: НОК Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 24 мая 2024, 18:03 2

Тайсон проиграл Александру в мегафайте за абсолют