Президент Ниви: «Павелко має подати у відставку або вийти з партії»

Василь Вовк вважає, що голова ФФУ не має права суміщати посади у Верховній раді і Федерації

Президент вінницької «Ниви» Василь Вовк вважає, що президент Федерації футболу України Андрій Павелко повинен скласти повноваження у Верховній Раді України, або відмовитися від своєї посади в ФФУ.
«Політична нейтральність - принцип суспільного служіння, законності, відповідальності, справедливості і непідкупності будь-якої посадової особи, це ознака її високого професіоналізму і моральної зрілості.
УЄФА визнала цей принцип основоположним і обов'язковим, затвердивши його у першій статті Статуту, й зобов'язав дотримуватись його усі Асоціації-члени.
Із незрозумілих причин цей принцип всупереч вимогам УЄФА не був врахований і затверджений Статутом ФФУ. Є достатньо ознак для висновку, що це було вчинено навмисно - для легалізації на посаді Президента ФФУ Павелка Андрія Васильовича.
Грубо порушені статутні вимоги міжнародної футбольної спільноти, тому Андрій Павелко має негайно подати у відставку з посади Президента ФФУ, або невідкладно написати заяву про вихід з політичної партії, складення повноважень заступника голови фракції та голови Комітету ВР», - заявив президент «Ниви» на прес-конференції.
Нагадаємо, Андрій Павелко - народний депутат України, член політичної партії «Блок Петра Порошенка». Заступник голови фракції, голова Комітету Верховної Ради з питань бюджету.
Раніше повідомлялося, що КДК ФФУ на півроку дискваліфікував Василя Вовка. Також команду звинувачували в організації матчів з фіксованим результатом в червні 2018 року.

Владимир Клепач Источник: ФК Нива Вц
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футзал | 26 мая 2024, 19:55 7

Футзальный чемпионат мира пройдет с 14 сентября по 6 октября в Узбекистане

Комментарии