Горан ГАВРАНЧІЧ: «Ніде не бачив такого президента, як Суркіс»

Екс-захисник «Динамо» поділився думками щодо президента київського клубу

40-річний колишній захисник київського «Динамо» Горан Гавранчіч розповів про своє ставлення до президента київського клубу Ігоря Суркіса.

- Чим вам запам'ятався Ігор Суркіс?
- Усім тільки найкращим. Він дав мені багато речей. І розмови, і матеріальні блага. На початках я не міг знайти квартиру у Києві. Суркіс настільки любив Динамо, що він сказав: «Даю тобі квартиру. Живи там, поки не підшукаєш чогось іншого, жодних проблем». Я грав у різних командах, але такого президента більше ніде не бачив. Ігор Михайлович чимало допомагав мені. Я дуже вдячний йому за все добро і хочу передати привіт також Григорію Михайловичу. Дякую їм за все.

- Не раз доводилося чути, що вас у Києві перетримали. Начебто непогані гроші давала Фіорентина, але Суркіса пропозиція не влаштувала. Не ображаєтеся на нього за те, що не відпустив вас у Флоренцію?
- Такі часи були, зараз все по-іншому. Раніше гравці так легко не їхали в Європу. Повторюся, не хочу скаржитися на час і «от колись було». Зараз я чудово розумію президента. Фіорентина зверталася до нас, але Суркіс бачив мене у Мілані та Челсі. Він цінував мене. Тоді не вийшло, я травмувався, переніс операцію на коліні, не міг відновитися. Якби я поїхав тоді в Італію, можливо, ми б зараз не розмовляли. Ніхто не знає, як життя склалося б. Жодних образ - я вдячний всім: Суркісам, Чубарову, Кашпуру і всім тим людям, які нами опікувалися.

- Клубна організація в Динамо була на високому рівні?
- Зараз я працюю в іншій сфері і маю змогу порівняти. Нас, футболістів, я би порівняв з інвалідами. Ти ні про що не думаєш. Просто виходь і грай. А життя - зовсім інше. Тільки тепер розумієш, як багато про тебе думали і опікувалися.

Гавранчіч грав за «Динамо» з 2001-го до 2008-го року.

Михаил Шаповалов Источник: Football.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 00:23 4

Главный тренер «Шахтера» рассказал о победе над «Черноморцем»

Комментарии