Волейбол. Жінки. Афіша 14 туру

Центральні поєдинки - в Запоріжжі та в Черкасах

Ось і добігає кінця регулярний чемпіонат. До його повного завершення залишилось провести лише один тур, а далі плей-офф, який і визначить чемпіона України сезону 2007/2008.

Переможець регулярного чемпіонату черкаський Круг екзаменуватиме луцьку Волинь, яка займає 6 місце у турнірній таблиці, випереджаючи таких старожилів ліги як Орбіта та Керкінітіда. Круг повинен вигравати двічі. Хоч з цим можуть виявитись не згідними гості, для яких цей матч нічого не вирішує, але, як відомо, на матчі з лідером команди завжди налаштовуються особливо.

Одеська Джінестра, яка лише на одне очко випереджає тернопільську Галичанку, прийматиме Керкінітіду. Тож друге місце у турнірній таблиці, яке дає перевагу у плей-офф вони утримають.

Переслідувач одеситок Галичанка поїде в гості до Златогора, для якого ці матчі, мабуть, найважливіші у сезоні. Команда може попасти у півфінал, а це справді вагомий стимул для того, щоб обіграти тернополянок, які навряд чи особливо вірять у можливість перемоги Керкінітіди в Одесі.

Орбіта - Сєвєродончанка. Саме в Запоріжжі в першу чергу буде вирішуватись доля четвертого місця. Гостям потрібно зовсім не багато: лише двічі переграти Орбіту. А для господарок не зайвим було б закінчити чемпіонат перемогою, адже їхня програшна серія складає вже 10 матчів! Більше того, у цьому році запоріжанки ще не перемагали. Тому в Запоріжжі варто очікувати цікавої та безкомпромісної гри.

Олександр ПАЛІЙ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 19 мая 2024, 18:05 3

Келл Брук считает, что Тайсон сделал достаточно, чтобы выиграть по решению судей